![]() |
bez pixel shader nie pujdzie
|
No to za***iscie :(
|
Cytat:
Masz GF2MX albo GF4MX? No to nie pograsz... |
Ilość załączników: 1
Witam poczytałem i nic z tego - " wywala " mi tylko takie okienko - spotkał sie ktoś z takim komunikatem ?
|
Cytat:
Dałbym czerwoną reputę, ale powiedzą, że mam kompleks || |
Cytat:
|
eee chyba dam sobe spokój z CMR a zagram w Xpand albo Toce - tylko już wiem że będę musiał kombinować z jakimiś miniimagami i StarFuckami a to dla mnie ciężki temat
pozdrawiam |
Mnie sie na kiepskim zasilaczu waliło GTA Vice City a Far Cry nie- nie mówię, że mam rację ale sprawdzić nie zaszkodzi.
|
Czołem,dla mnie taktowanie to magia.......ale czy to nie dziwne że dzieje sie to tylko na Colinach ???? Inne np.FarCry,Doom3 itp chodzą bez problemu...
|
@tadolboss- moze to być problem z zasilaczem. Nastepuje restart karty (VPU Recover) a potem sie sypie- to by sie zgadzało. Przetaktuj troche kartę i po tym pierwszym blackoucie wyjdź z gry i sprawdż częstotliwości- jeżeli sie zmieniły/odtaktowały, to dla pewności mozesz zainstalowac np SpeedFana i zrobic to jeszcze raz- jeżeli beda skoki napiecia na linii +3.3V szczególnie poza normę (spadnie ponizej 3.17V lub jakoś gwałtownie) to winny zasilacz.
|
raczej juz nic nie zrobisz........
|
Hmmmmmm to już chyba musiałaby być ostateczna ostatecznośc ..........ale wolę nie...
|
Cytat:
|
Witam speców od cmr05.Mam z tą grą ogromny problem...Miałem colina 02, później 05 a na końcu oryginał 03 .I co ?Problem w tym że we wszystkich częściach występyje ten sam problem, a mianowicie po przejechaniu zaledwie kilku zakrętów gra sie zawiesza-czarny ekran-pózniej wracam na trasę ( już mam kilkanaście sekund straty) po czym po dwóch zakrętach znowu się zawiesza już na dobre.Ciekawym objawem jest to że po zwieszeniu przestawia mi sie w systemie rozdzielczość karty (na mniejszą).Przypomne że cmr03 to Oryginał ale i tak się wysypuje.Bardzo lubię tę grę ale jak tu grac???Proszę o porady co zrobić (próbowałem zmienić stery od grafiki na Omegi, ale nie pomogło)
A zapomniałem napisać że moj sprzęt to: Athlon 64 2800,1024 RAM,Radeon 9550 XT. Pozdrawiam |
W piatek napisze dokladnie jak to u mnie poszlo, bo narazie nie mam tej plytki w domu.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:21. |