![]() |
Nagrywarka Dvd ??
witam,
mam pytanie czy do stacjonarnej nagrywarki można podłączyć komputer np. notebook i zgrać dane z dysku twardego na dysk w nagrywarce bo taką chce kupić z twardym dyskiem konkretnie chodzi mi o ten model: http://www.jonczak.pl/oferta.php?id_towaru=362 a jeżeli nie na dysk to chodziaż tak bym mógł skopiować pliki na płyte DVD-R poradzcie proszę bo nikt nie umie mi tego wyjaśnić pozdrawiam serdecznie |
Cytat:
Czy w rupiach indyjskich? :> |
Za te pieniądze ???
Musi robić wszystko, a nawet więcej. |
tak w polskich zł.
z tym że ja mogę ją kupić za 2700zł. nówkę ale pozostaje nadal pytanie?? |
Cytat:
Za taką kasę chyba są skłonni odpowiedzieć na te proste pytania :idea: Wątpię, że by tu ktoś posiadał takowy sprzęt Więc szanse na uzyskanie odpowiedzi są znikome :smutny: |
przeczytałem opis i wynika ,ze masz wyjścia video only analogowe
tak więc mozna podłaczyc do kopa poprzez vivo grafy czy karte TV czy też karte video z wejsciami analogowymi aby przesyłac do kopa bo z kopa najlepiej bedziesz przesyłał przez wejscie dv ale na twoim miejscu szukałbym takiego co ma też wyjście dv a nie tylko wejście 1394 zalety takiego gniazdka przesył cyfrowy do kopa czyli jakość nie potrzeba podłczać audio do muzy(jak przy przesyle analogowym) ,bo kabelkiem dv - idzie videoi i dzwięk |
dziękuję ci za odpowiedz
ale czy mogę np. takie coś zrobić że krótkie filmy w formacie AVI,WMV itp. oraz zdjęcia JPEG przesłać z notebooka na dysk nagrywarki lub nagrać je bezpośrednio na płytę DVD ?? czy tak samo moge to zrobić z programami,grami itp komputerowymi?? pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje |
Cytat:
ad . fimy ,zdjecia, muza tak dzieki temu ,ze ma wejscie dv ,analogowe ad programy tez wejscie dv ale po co ??? w drugą strone cyfrowo już nie brak wyjscia dv, czy portu usb czyli zapiszesz na dysk i tyle ale nie bedziesz mogł z tym nic robic czyli za dysk wyminny , dodatkowy robic nie moze brak mozliwosci komunikacji cyfrowej w dwie strony |
ale po co ??? w drugą strone cyfrowo już nie brak wyjscia dv, czy portu usb
czyli zapiszesz na dysk i tyle ale nie bedziesz mogł z tym nic robic czyli za dysk wyminny , dodatkowy robic nie moze brak mozliwosci komunikacji cyfrowej w dwie strony[/QUOTE] nie nie chodzi mi tylko o to czy mogę z niej korzystać tak jak z normalnej komputerowej nagrywarki czyli mam coś np. jakieś filmiki zdjęcia albo film na divx programy itp. na twardym dysku w notebooku i chciał bym je przeżucić do tej właśnie nagrywarki i zgrać to wszystko na płyte DVD potem naprzykład odtworzyć ją w moim laptopie z napędem DVD idzie tak zrobić?? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:44. |