![]() |
shrink i problem z backupem
Witam
w polowie backup-u wylancza mi sie shrink ,a gdy robilem analize wyskoczyl mi error: DVD shrink encountered an error and cannot continue Failed to read file 'F: \' invalid access to memory locations Czy moze mi ktos wytlumaczyc co to jest i jak sie tego pozbyc. Problem wystepuje na obydwu moich nagrywarkach dvd ,na drugiej problem wyglada troche inaczej ,mianowicie comp sie wylancza ,ale dioda "power" sie nadal pali i nie idzie go uruchomic przez jakis czas. Robilem pruby z roznymi filmami i ciagle to samo . Shrink 3.2.0.15 |
skopiuj najpierw material z plyty n hdd - jesli nie zabezpieczona to zwyklym kopiowaniem, a jesli zabezpieczona to tez zwyklym kopiowaniem - ale pod kontrola decss, dvddecrypter lub anydvd albo innego z algoryt,mem decss
i wtedy sprobuj |
kopiowalem bezposrednio na hdd przy urzyciu shrinka i to samo,teraz prubuje dvd decrypterem i zobacze co sie stanie.
|
jesli to problem z ta sama plyta to moze po prostu plyta walnieta
|
na 100% plyta jest walnieta bo shrink tez obchodzi decss
|
nie sadze bo tak jak pisalem prubowalem chyba z 8 roznych i to samo.
dvd decrypter dal jej rade ,ale co teraz bo mam 7.91 GB |
teraz otwierasz shrinkiem folder z dysku - masz taka opcje
i dalej tak samo jakbys to z plyty jechal - nie ma roznicy |
No to jade dalej z koksem ,dam znac co sie dalej wydarzylo .
|
to samo ,shrink troche popracowal i na 37% sie wylaczyl.
Nie mam pojecia co robic dalej. |
decrypter plyte ci zgral ale z blendem i dlatego shrinkiem tego nie przerobisz bo bedzie ci sie wywalal.
mozesz sprobowac instant copy 8 - powinno pojsc ale nie obiecuje |
tak na marginesie ta twoja ikonka mnie zaczyna wkurzac ,bo mam wrazenie ze sie smieje ze mnie:) lol
|
powiedz mi jeszcze dlaczego ta sama plyta na drugim kompie w shrinku idzie cala bez problemu a na tym nie.
|
oj nie przesadzaj to ze nie masz ikonki to nie powod zeby ktos nie mial - a ta wlasnie mi sie podobala :)
|
Cytat:
|
a ja z zupelnie innej beczki - kazesz mu zapisac do pliku obrazu? masz fat32? jesli obie odpowiedzi tak to tak sie nie da bo iso bedzie wieksze niz 2GB a tak duzego pliku na fat32 nie mozna miec
kozwert partycji do ntfs konieczny (no i ogolnie takie partycje sa bezpieczniejsze) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:38. |