![]() |
Problem Z Programem Dvdrip 1,1
Witam wszystkich na tym forum
Jest to mój pierwszy post więc prosze o trochę wyrozumiałości w mich pytanich Niedawno kupiłem sobie odtwarzacz DVD THOMPSON który ma czytać DIVIX i czyta ale ma problemy z napisami (nie może ich rozpoznać) Dowiedziałem sięże można za pomocą programu DVDRIP 1,1 zamieszczonego na płycie gazety "KOMPUTER EKSPERT" przerobić to w taki sposób że napisy zostaną wklejone do filmu i zapisany cały film w fomacie VCD lub SVCD Wszystko jest dobrze do pewnego momentu (do 10-20% całej przeróbki) wtedy pojawia się komunikat " TOO MUCH AUDIO SAMPLES" i koniec. Prosze jeżeli ktoś wie co z tym zrobić prosze o wskazówki HELP, HELP, HELP!!! pozdrawiam Jarek |
nie znam tego softu o ktorym ty piszesz, ale:
- samego divx mozesz przerobic za pomoca np virtualdub tak, zeby dokleic do niego napisy - szyko latwo i przyjemnie (do napisow potrzebujesz wtyczke) - w manualu tego thomsona zobacz jakie formaty napisow obsluguje - szybciej sie przerabia same napisy - a moze lepiej juz przerabiac na dvd? :> poradnik co i jak z napisami na stronie cobraverde - szczegoly w dziale dvd - latwiej i napisy na stale - nero vision express w czasie konversji korzysta z filtrow - wiec wystarczy napisy nalozyc filtrem (np ffdshow ma takowy) i dac konwersje w nve - napisy zostana doklejone |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:33. |