![]() |
No chyba że te dwa AVI czymś się różnią np:
1. rozdzielczością 2.FPS 3.codekiem 4.formatem dźwięku I co tam sobie wymyślisz. |
dzieki ludziska!
|
virtual dub - pierwszy plik otwierasz komenda open, drugi dodajesz komenda append segmented - w smiue logiczne :> potem save as avi i masz jeden duzy avi
teraz go tylko na dvd - wg poradnika cobracerde (lub wersja dla lamerow - nero vision express, npiasy wkleic mozna na stale za pomoca ffdshow przy dekodowaniu przez nve) |
Spokojnie w VirtualDub-ie możesz połączyć dwa pliki .avi w jeden duży. Nie pamiętam dokładnie jak to zrobić bo nie mam tego programu pod ręką ale jest to opisane w FAQ na stronce www.divx.pl.
Pozdrawiam |
ale nie o to mi chodzi. Ja chce polaczyc film AVI podzielony na dwie czesci w jedną.
|
Ehh :/
Pare tematów wyżej masz przyklejoną całą dyskusję na ten temat - nawet nie musiałeś uzywać wyszukiwarki http://www.cobraverde.net/Porady/divx2dvd.htm |
Help me!!!
Mam jeden film w formacie AVI na dwóch płytach i chce to przerobić na format DVD, ale w postaci jednego ciągu. Jak i w jakim programie moge połączyć te dwie częci filmu? Prosze o pomoc i jak jest mozliwość to opis krok po kroku.dziekówka z góry!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11. |