![]() |
Gothic?
Ludzie śmiech mnie bierze jak takie teksty czytam:
GOTHIC 2CD PL -Doskonała,szczegółowa grafika 3D -Olbrzymi, zmieniający sie z upływem czasu świat gry -Ponad 250 niezależnych postaci, każda z własną pamięcią, charakterem i emocjami -4 klasy postaci do wyboru - mag, wojownik, złodziej i mnich Kto grał w Gothica wie o co mi chodzi PS. Wiem że to nieodpowiednie forum ale tak wyszło :) |
Cytat:
"Reklama dźwignią handlu" :mruga: |
-Doskonała,szczegółowa grafika 3D
Jak na rok wydania gry była doskonała... -Olbrzymi, zmieniający sie z upływem czasu świat gry Nie tak znowu olbrzymi ale jeśli wziąć punkt wyzej pod uwage to duzy... -Ponad 250 niezależnych postaci, każda z własną pamięcią, charakterem i emocjami Przesada... Tzn. moze i tyle jest postaci ale one nie odgrywaja kluczowych rzeczy -4 klasy postaci do wyboru - mag, wojownik, złodziej i mnich Jakby coś: Mag, Paladyn, Najemnik A gdzie tak pisze? Chyba nie na pudełku ;] PS. Gothic r00xuje :) |
Ten teks czytałem na pewnej aukcji i to jest g Gothicu 1. I bardzo się zdiwiłem. Najbardziej uśmiałem się przy tych 4 postaciach do wyboru...
|
niezły polew z tymi postaciami to juz przegiecie
P.S wie moze ktos kiedy wyjdzie Noc kruka? |
-Doskonała,szczegółowa grafika 3D
No taka szczegółowa to ona nie jest, ale w czasie powstawania to było coś -Olbrzymi, zmieniający sie z upływem czasu świat gry Hmm... Z tym zmienianiem to nie jest tak do końca (mogliby sprecyzować) -Ponad 250 niezależnych postaci, każda z własną pamięcią, charakterem i emocjami Postaci dużo ale z tą pamięcią i emocjami to trochę przesadzili -4 klasy postaci do wyboru - mag, wojownik, złodziej i mnich A to już mega lol :D ^_^ |
Noc kruka
Noc kruka CDprojekt zapowiada na styczeń 2005rok. Tak jest na oficjalnej stronie Cdprojektu.
|
:/ kurde przeginją troche z tym dodatkiem...
miał być we wrześniu w tym roku :wsciekly: |
Heh ja myślałem że o GII piszemy - dopiero pozniej sie "skipłem" a G2:NK ma wyjsc w pierwszym kwartale 2005 a przypomne iż poczatkowo miał wyjść w kwietniu 2004...
|
Gothic !!!!!!!!!
Wypowiadam wojnę tym co nie doceniają Gothica !!!!!!!!!
Do mnie barbarzyńcy !!!!!!!!!! Wytnę Was w pień !!!!!!!!!!! dranie |
Cytat:
|
Innos to leszcz barowy prawdziwy jest tylko Adanos:p
Znalazłem w kazzie niemiecka wersje gry juz ciągne:D |
Tribunal ty nazywasz się fanem Gothica? Nie wiesz co ja przechodze. Gothicka NK zapowiadali na marzec 2004 i od tej pory czekam na NK. Nareszcie CDP zapowiedziało na styczeń i mam nadzieję że już premiera się w styczniu. ORYGINALNY GOTHIC RULEZZ.
Każdy fan tej gry powinien mieć oryginała. Bo puźnie będziecie płakać że G3 w polsce nie wyjdzie, a w tedy będę naprawdę zły. |
Cytat:
|
Ja mam obie wersje platinum i g1 też kupiłem z extra gry :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:48. |