![]() |
Dziwne zjawisko -plextor premium
Proszę o pomoc w wyjaśnieniu problemu
Opisze problem wraz z jego zmiennymi - zrobiłem obraz płyty AUDIO programem EAC, żadnych problemów - wypaliłem płytkę za pomocą FEURIO z szybkością 4X przy włączonym VariRec na pozycji 0 , żadnych problemów - podczas tych zabiegów w tle XP sp2 włączony był tylko tols plextor - objawy anomalii , podczas odtwarzania nagranej płyty jedynym z utworów nagle występuje cisza która trwa około 3 sek. potem słychać ostry bardzo głośny ciągły sygnał w okolicach 1khz , który trwa około 10 sek. (sygnał z gatunków jaki występuje w płycie testowej AUDIO ) następnie po sygnale słychać niezrozumiałą komendę w języku angielski po której zaczyna ponownie grać nagrany utwór . waw z EAC jest w porządku przesłuchałem w całości ? Liczę na pomoc w wyjaśnieniu problemu .może ktoś spotkał się z nim, proszę o pomoc. |
Cytat:
|
Sprobuj wypalic ten obraz w EAC-u albo chocby w nero, bo podejrzewam ze moze tu chodzic o kwestie legalnosci feurio. Co prawda, jego nie trzeba "legalizowac" bo normalnie dziala bez tego ale ludzie to robia nie tym co trzeba i potem rozne takie cyrki sie dzieja.
Heh widze Bartez ze byles szybszy :) |
po co crackowac program ktroy chodzi bez zadnych ograniczen dowolnie dlugo bez tego? :>
|
Cytat:
Z drugiej strony ciekawe ze autorowi programu chcialo sie tak komplikowac zycie tym ktorzy crackuja feurio, a przy tym zle to robia, skoro mozna go uzywac bez rejestracji. |
Dzięki za pomoc (niewiedza boli) z poważaniem Kijek
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:23. |