![]() |
no niezle, jestescie fenomenalni! ledwo co zdazylem sobie zaparzyc herbate, wracam, a tu juz gotowe propozycje :)
Sciagnalem wiec plugin'a do Nero, niestety wypalil (przy predk. 16X) 2 utwory z 12 i podal "Invalid block address" oraz "Invalid write state"... Ale graja oba na stacjonarnym CD, wiec jestem chyba na dobrej drodze :) Sprobuje tez z EAC'iem... Dzieki wielkie! (Choc czuje, ze dopiero teraz sie zacznie cala zabawa , ha, ha) |
skoro juz sie chcesz bawic w audiofilstwo to EAC a nie nero ;) no i jako jedyny ten program obsluguje pelny zestaw wpisow w arkuszu dyrektyw - np taki wstawiajacy ndexy w obrebie utwpru (wykrywane przez drozsze sprzety audio, wykorzystywane np w muzyce powaznej - mam jedna plyte z takim czyms ^_^ wiec jest to baardzo wazne ^_^ ), ale serio jest to najlepszy program do ripowania i spawania muzy
|
zainstaluj plugin .mpc
http://neroplugins.cd-rw.org/ i normalnie nagrasz poprzez ..."nagraj plik obrazu" dając .cue |
.mpc => audio w Nero?
No i tak... Po zakupie dobrego sprzetu audio zrozumialem (uslyszalem), co znaczy dobry dzwiek no i sie zaczelo :) MP3 przestalo mi "wysraczac" a czas na dobre formaty jak sie wlasnie zorientowalem tez dawno nadszedl.
No i mam teraz przykladowo 2 pliki .mpc i .mpc.cue na dysku, a chcialbym sprawdzic jak to sie "audiofilsko" spisze na stacjonarnym CD. Czy moge w Nero wypalic z tego plytke audio z podzialem na poszczegolne utwory, czy tez musze korzystajac z innego programu wpierw podzielic ten plik na osobne traki? Konwertowac jakos na wavy itd ??? Co teraz? Dzieki serdeczne za jakiekolwiek wskazowki... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:50. |