Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak Wam tutaj leci ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-wam-tutaj-leci-44645/)

czero 20.12.2004 16:52

Cytat:

Napisany przez epol

Czekamy na Twoj powrot.

Dokladnie! Milo by bylo ;) :piwo:

epol 20.12.2004 16:09

Cytat:

Napisany przez misz_masz
Ciesze się, że wprowadziłem troszeczkę nostalgicznej atmosfery na forum. Mam nadzieję również,że nadejdą czasy, w których będę dysponował taką ilością wolnego czasu aby przebywać na forum wciąż i wciąż.

W tym miejscu chciałem złożyć wszystkim userom najserdeczniejsze życzenia świąteczne i noworoczne. Trzymajcie się ciepło i zdrowo. Do siego roku...... :piwo:

Nawzajem http://forum.cdrinfo.pl/images/smili.../wes_swiat.gif

Czekamy na Twoj powrot.

kiewas 20.12.2004 15:32

Cytat:

Napisany przez misz_masz
Ciesze się, że wprowadziłem troszeczkę nostalgicznej atmosfery na forum. Mam nadzieję również,że nadejdą czasy, w których będę dysponował taką ilością wolnego czasu aby przebywać na forum wciąż i wciąż.

W tym miejscu chciałem złożyć wszystkim userom najserdeczniejsze życzenia świąteczne i noworoczne. Trzymajcie się ciepło i zdrowo. Do siego roku...... :piwo:

Nawzajem :) :piwo:

Pagerus 20.12.2004 15:30

Cytat:

Napisany przez misz_masz

Wielkie dzięki i wzajemnie :piwo: Wypijmy za to, aby misz_masz szybko do nas wrócił :piwo: :piwo: :piwo:

misz_masz 20.12.2004 14:42

Ormianin 19.12.2004 02:16

Cytat:

Napisany przez tomgoo
Misz_Masz miło że wpadłeś. Ja także z okazji świat zaglądnałem
[...]

Tomgoo alez Ty tez jestes zbyt nie czestym gosciem :) wobec tego ja ciebie bardzo serdecznie pozdrawiam... stare czasy na chacie CDRINFO :)

tomgoo 18.12.2004 13:28

Misz_Masz miło że wpadłeś. Ja także z okazji świat zaglądnałem
Widzę , że stara gwardia się zebrała więc nie omieszkam tez cos wystukać :pisze: :) Stare znajome mordki :) ale nadal trwamy 8 )
Ilez to czau na forum się spędziło aż strach pomysleć. Wspaniale powspominać ...
Przy okazji życzę wszystkim formułowiczom starym oraz obecnym wesołych swiąt i świetnego sylwka :piwo:

Pagerus 18.12.2004 12:53

Głównie po avatarku - ale z ksywki też pamiętam :) Pozdrawiam :piwo: i życze Wesołych Swiąt i udanej zabawy sylwestrowej :)

paja 17.12.2004 21:15

hehhh aż miło sie zrobiło poczuło sięto stare dobre forum :)

misz_masz pięknie nas rozruszał

Kris 17.12.2004 14:51

Ja, ze względu na niezbyt długi staż, nie pamiętam Cię, natomiast pozdrówka serdeczne.
Poza tym leci mi tak samo dobrze kiedy trzeba... :) ;)
:piwo:
Pozdrawiam,

yahol 17.12.2004 14:11

Cytat:

Napisany przez misz_masz
Dziekuję Woitas za zaproszonko. :jem: :serdusz: Miło mi niezmiernie, że starzy kumple okazali się bardziej prężni niż moi userzy na PFO.

A w ten kosmaty ryjek - chcesz???
Ba wrecz sie domagasz!!!
Misz-Masz jak w banku :D

misz_masz 17.12.2004 13:29

Cytat:

Napisany przez woitas
witam ponownie.
pamiętam, oj pamięta, :P

zaproszonko poszło na maila.

Dziekuję Woitas za zaproszonko. :jem: :serdusz: Miło mi niezmiernie, że starzy kumple okazali się bardziej prężni niż moi userzy na PFO.

puch 17.12.2004 12:09

Oczywiście pamiętam Sąsiada! :)

Sam też rzadko bywam, niestety. :smutny:

Smartek 17.12.2004 12:02

@misz_masz, oczywiscie, ze Cie pamietamy :) - mi szczegolnie zapadl w pamiec krecik, hehe :).. co do zaproszen - widze, ze woitas juz poslal, sie spoznilem :/...
fajno by bylo jakbys wpadal tu jak po staremu..
pozdro ;)

woitas 17.12.2004 11:44

witam ponownie.
pamiętam, oj pamięta, :P

zaproszonko poszło na maila.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:03.