![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Czekamy na Twoj powrot. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciesze się, że wprowadziłem troszeczkę nostalgicznej atmosfery na forum. Mam nadzieję również,że nadejdą czasy, w których będę dysponował taką ilością wolnego czasu aby przebywać na forum wciąż i wciąż.
W tym miejscu chciałem złożyć wszystkim userom najserdeczniejsze życzenia świąteczne i noworoczne. Trzymajcie się ciepło i zdrowo. Do siego roku...... :piwo: |
Cytat:
|
Misz_Masz miło że wpadłeś. Ja także z okazji świat zaglądnałem
Widzę , że stara gwardia się zebrała więc nie omieszkam tez cos wystukać :pisze: :) Stare znajome mordki :) ale nadal trwamy 8 ) Ilez to czau na forum się spędziło aż strach pomysleć. Wspaniale powspominać ... Przy okazji życzę wszystkim formułowiczom starym oraz obecnym wesołych swiąt i świetnego sylwka :piwo: |
Głównie po avatarku - ale z ksywki też pamiętam :) Pozdrawiam :piwo: i życze Wesołych Swiąt i udanej zabawy sylwestrowej :)
|
hehhh aż miło sie zrobiło poczuło sięto stare dobre forum :)
misz_masz pięknie nas rozruszał |
Ja, ze względu na niezbyt długi staż, nie pamiętam Cię, natomiast pozdrówka serdeczne.
Poza tym leci mi tak samo dobrze kiedy trzeba... :) ;) :piwo: Pozdrawiam, |
Cytat:
Ba wrecz sie domagasz!!! Misz-Masz jak w banku :D |
Cytat:
|
Oczywiście pamiętam Sąsiada! :)
Sam też rzadko bywam, niestety. :smutny: |
@misz_masz, oczywiscie, ze Cie pamietamy :) - mi szczegolnie zapadl w pamiec krecik, hehe :).. co do zaproszen - widze, ze woitas juz poslal, sie spoznilem :/...
fajno by bylo jakbys wpadal tu jak po staremu.. pozdro ;) |
witam ponownie.
pamiętam, oj pamięta, :P zaproszonko poszło na maila. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:03. |