![]() |
Cytat:
Te x-530 mnie nie przekonują :/ To pokrętło było takie plastikowe i wg mnie słabo wykonane :( Za to subwoofer pierwsza klasa :) Poczytam testy i zobacze ale chyba wezme creative. Chłopaki mają i nie narzekają, oprócz memcia ale on ma inny model i nie ten, który chcę wziąść... PS Teraz ide oglądać bonda :P :papa: |
Cytat:
Logitechy mają bardzo wysokiej jakości przetworniki i przez to ładnie grają, a i cena jest nie wysoka :D PCWK nie jest zafoliowany :nie: :D Przejżysz sobie spokojnie :D |
Cytat:
Ale ta gazeta jest chyba w folie zapakowana :/ Chyba będe musiał się przejśc na miasto i zrobić sobie prasówke :P PS Dziś słuchałem logitechów x-230 i grały wspaniale :) Ale mają jeden, jak dla mnie olbrzymi minus, a mianowicie sterowanie na prawej satelicie :/ |
Cytat:
Kodziu idź do jakiegoś dużego sklepu i sobie poczytaj. Ja zawsze idę do InterMarche, bo mam blisko i sobie czytam :D |
Mam wielką prośbe :)
Zrobiłbyś dla mnie skan tej recenzji głośników z ?PCwk? Ewentualnie jakąś fotke i podesłałbyś na meila :) Poczytałbym sobie.... |
Cytat:
Czyli ok. 290-330zł. Chociaż dokładnie nie pamiętam, ale napewno nie więcej. X-530 kosztują na ebay.de 63***8364;, więc w media i w saturnie ceny będą podobne :D Czytałem dzisiaj PCWK i te X-530 wygrały test. Creative T5900 były daleko z tyłu :taktak: Logitech miał basik oceniony na 9, a T5900 miał na tylko 6. P.S. Przegłądałem ebay i nie było Z-640, więc w marketach może być ciężko :ysz: Na allego rzeczywiście jest tylko jedna aukcja. Chyba tylko zostaje ci ta aukcja, jeżeli chcesz Z-640. Nie masz się czego bać, jest przecież bezpłatne ubezpiecznie :D W Z-640 bardziej podoba mi się wygląda basika :taktak: |
Cytat:
Orientujesz się może w cenie tych głośników w niemczech? Patrzyłem na mediamarkt.de ale tam nie było :/ |
Cytat:
Jadę w sobotę do Niemiec :taktak: Mógłbym wjechać do Media lub Saturna bo mam niedaleko :D |
Cytat:
Poczytaj w necie bo jakoś nie moge teraz znaleźć linka :) Allegro nie ufam i na dodatek jest tylko jeden zestaw za równe 300zł, a jeszcze przesyłka :/ |
Cytat:
Seria "Z" to co innego niż seria "X". X-530 nie jest następcą Z-640 :nie: P.S. Z-640 kupisz na allegro :D |
Cytat:
|
Cytat:
Sam na to wpadłem :) Tylko skąd je skombinować jak wycofali z produkcji na rzecz x-530 :/ Nawet w MM nie było niie mówiąc o innych sklepach... |
Cytat:
|
Tamten temat o p580 oczywiście czytałem :) Nawet dwa razy :P
Może znajomy załatwi z giełdy z-640, a jak nie to ide po creative gdyż będąc w MM wymacałem te logitechy x-530 i jakieś takie plastikowe-papierowe mi sie wydawały :/ I do tego były źle podłączone (ledwo grały) więc nie dało się ich przesłuchać... Ogólnie chodziło mi o porównanie x-530 do 640, ale wątpie aby 530 był lepszy :( Widze że jakoś nikt nie narzeka na model t5900, a t5400 to to samo ale głośnik centralny jest poziomy :) @Memo Jaki masz model tych głośników? Słuchałem w sklepie p5800 i też nie były najgorsze :) |
T5900 mozna montowac do scian...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:56. |