![]() |
Gdzie można publicznie "obsmarować" firme?
Mój dobry przyjaciel jest pracownikiem sklepu dużej sieci handlowej.
Miał kontrole z firmy zewnętrznej w sklepie która wyszła wzorowo za to dostał od osoby kontrolującej nagrode niemałej wartości. Nagroda stała się jego prywatną własnością. Dzień później zadzownił do punktu sprzedaży szef regioanlny czy coś w tym stylu informując, że pracownicy muszą oddać nagrody, jeśli tego nie zrobią zostaną zwolnieni. Gdzie można opisać ten *****izm który panuje w tak dużej firmie (może nazwe podam później). Może jakieś forum? Spis przekrętów czy coś takiego. Przjaciel jest tak wkurzony, że wszystko mu jedno, a chętnie podzieli się publicznie tym *****izmem bo inaczej tego nazwać nie można. |
Cytat:
oni to lubią 8 ) :pisze: |
Oto nasz kochany kraj :buu:
A ten szef na pewno zbiera na nowa fure, dlatego mu chce zabac ta nagrode!! A moze by tak do jakiejs organizacji sie zglosic? |
Napisz na fora dyskusyjne, do redakcji portali i gazet. Ktoś się może zainteresować ;)
A jak nie, to google znajdzie i zainteresowani daną firmą przeczytają. |
ja bym nie oddal - jesli jest odpowiednio wysoka
poinformowal firme ktora kontrolowala, a zwolnienie i powod zwolnienia zglosil do jakiegos sadu pracy (nie znam sie na tych instytucjach) swoja droga... straszne skur**synstwo |
http://tvn.pl/kontakt.html - ja bym uderzal tutaj, do dzialu prasowego... Zajma sie tym "Uwaga" albo ktos odpowiedni ;-D
|
Ja bym skontaktował się z "Uwagą" z TVNu oni najlepiej wychwytują przekręty. Np dzisiaj był niezły program o "stacji benzynowej".
|
Ta cala "uwaga" to tez jeden wielki ch** :|
nic nie zrobi poza naglosnieniem sprawy Dzis nie mogli sobie dac rady z jednym marnym sprzedawca lewej benzyny Stacja nie spelnia zadnych norm, pobil dziennikarke, sa na niego niezbite dowody a policja jedynie pouczyla. Prokuratura nic nie robi, policja tez, to co pomoze sledztwo dziennikarksie... |
nie oddawać nagrody, a w razie potrzeby sąd
|
nie pobili a polali kawa? chyba, ze cosik mi sie przeslyszalo :|, ale ten koles to niezly cham byl... co do kolegi ciapka - wspolczuje mu, chlopak sie cieszyl nagroda a tu bogaty biznesman sie rzuca :)
pozdro ;) |
Cytat:
ale speeker powiedzial, ze zostala pobita - moze z punku widzenia prawnego nei ma to znaczenia, chodzi o prube uszkodzenia ciala |
@spock, hsiuuu, juz myslalem, ze cosik nie tak z moim sluchem :)..
a widzieliscie ten czerwony dystrybutor? myslalem, ze nie wstane jak go zobaczylem... wgniata w podloge :) pozdro ;) |
Cytat:
|
powiedziałbym mu, że zrobię kolesiowi darmową reklamę i porozwieszam na słupach i tablicach reklamowych w pobliżu jego miejsca zamieszkania napisane dużymi literami co i jak w kontekście świąt - widmo obciachu skutecznie by go zniechęciło.
dodatkowo zasugerował częste anonimowe donosy do PIH. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:56. |