![]() |
Hyperion??!!!
wiem ze to nie ten dzial ale innych nikt nie czyta wiec licze ze ktos mi napisze cos
do rzeczy napewno wszyscy znacie ta firme i w zwiazku z tym chcialbym zapytac co o niej sadzicie tzn czy jest godna uwagi, czy wywiazuje sie z umowy czy jest ktos na forum kto korzysta z ich uslug a moze jest ktos kto ma jakis znajomych ktorzy korzystaja z ich uslug hyperion sie juz u mnie kiedys oglaszal ale w tedy sprawa utkwila w martwym punkcie teraz znaowu zaczeli reklame i maja calkiem atrakcyjne warunki problem jednak w tym czy sa zatelni jesli ktos cos wie niech pisze a dla wszystkich ktorzy nie wiedza o co chodzi niech zajrza na www.hyperion.pl P.S interesuja mnie opinie z calego kraju ale moze ktos jest na forum korzystajacy z ich uslug i mieszkajacy na slasku albo w zaglebiu |
no co jest panowie nikt nic nie wie na temat tej firmy czekam na opinie
|
Siemka. U mnie a mieszkam w Płocku też jest se taki Hyperion jako jedyny ciekawy od gdzieś chyba pół roku i jak narazie nic. Bynajmniej wszędzie tam gdzie podpisali umowy ze spółdzielniami weszli na bloki, pzakładali skrzynki i kable i nic.Podobnierz czekają na Polpak z TePsy i w tedy ruszą. Ale czy ktoś już z ich usług korzysta? Dajcie znać.Pzdr.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50. |