![]() |
Radiomagnetofon z CD
hej,
znow mam dylemat przed zakupem. A nawet nie wiem co dokladnie wziasc. Sprzet nie jest dla mnie, ale mam go ja kupic. Budzet to okolo 200zl. Chodzi mi to taki przenosny odtwazac radio/kasety/cd i najlepiej jeszcze cd-rw i mp3 :cool: Zakupu dokonam chyba na allego, bo nigdzie tanije nie znajde: http://www.allegro.pl/showcat.php?id=1305 Aha, i czy ladowac sie w ten taki tani sprzet typu medion/red star i podobne jak widac na allegro. Jak one beda dzialac? Sprawa pilna, bo na swieta to musze miec w domu!! |
Działac to on pewnie bedzie, ale ja osobiscie unikam takich wynalazkow :)
jeszcze zalezy dla kogo, jesli dla dziecka pod choinke, albo w miejsce gdzie bedzie dzialal zadko to taki wystarczy. Mam w domu radiomag+cd firmy Lifetec (co to jest ? :) )i bardzo szybko zaczely potencjometry trzeszczec, radio jak ma zle ustawiona antene to zupelnie traci sygnal (nie tyle, ze sie pogarsza ale zupelna cisza jest) |
Najlepiej kupić to w jakim¶ hipermarkecie :)
A dlatego, że jest jaka¶ ustawa że kupiony sprzęt musi działać przez dwa lata, i nawet jak dostałe¶ gware na jeden rok to i tak od państwa masz dwa :spoko: ( nie jestem tego pewny, ale chyba tak :P ) Wieć jak sie jaki¶ złom popsuje to od razu lecisz wymienić :) |
kodziu - twoje rozumowanie jest jak najbardziej ok, ale nie wiem czy rozsadny czlowiek kupuje sprzet jak najgorszy, tylko po to zeby sie szybciej rozlecial :)
|
Nie kupuj na allegro!
niewiele wiecej bedzie kosztowac w sklepie... a w tym wypaku wezmiesz ze soba plyte ze mp3 i sprawdzisz jak graja utwory... bo te tanie odtwarzacze z mp3 sa naprawde bardzo ubogie w odczyt... warto potestowac |
Cytat:
Chodzi mi dokładnie o to, że ostatnio w biedronce był jaki¶ magnetfon z cd za 99zł!! Kupuj±c go masz pewno¶c że będzie chodził przez dwa lata, a jak nie to wymiana :) Moim zdaniem 99zł na dwa lata to nie dużo za używanie tego sprzętu. Wychodzi tak 4zł miesięcznie :P |
Aha, no ale gdzie w sklepie/markecie znajde takie "cus" z mp3 za 150zl lub cos kolo tego ???
|
Cytat:
Tylko nie wiem czy jeszcze jest.... |
Cytat:
|
stonka, market czy sklep z RTV - nie ma znaczenia, badziew to badziew
nie wiem, czy biedronka odda ci kase/wymieni sprzet jesli bedzie dzialo sie cos w stylu utraty sygnalu radia czy szumy na potencjomatrach. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:24. |