![]() |
Cytat:
Praktycznie wcale nie gram więc wydajność jest mi całkiem obojętna. Cenię za to stabilną pracę niezawodność i ciszę. |
odp: system po odinstalowaniu poprzednich sterów w 90% działa stabilnie ale z radkami jest jeszcze te 10% - to kwestia szczęścia ;)
Jak już chcesz radka to weź 9550 !!! PS po zmianie płyty głównej ani XP ani ME mi nie powstały - trzeba było reperować system ... ale z grafą nie ma aż takich problemów - grafy wielokrotnie zmieniałem ... |
3dmark to już inna historia.
wiarygodność jego jest wielce wątpliwa ;) a poza tym nie używam, żeby się nie dołować :ja_chce: |
przed wymiana oczywiście odinstaluj stare stery+pod trybem awaryjnym potraktuj driver cleanem, powinno być ok, a że czasem nie jest niech świadczy fakt że ja po takiej operacji w 3dmarku miałem 5000 pkt na radeonie 9100pro, po reinstallu na tych samych sterach juz prawie 9000
|
|
Cytat:
wiec lepiej kup 9200 jest tansza ale nie wersje SE |
Cytat:
|
powinien chodzić stabilnie, a dlaczego by nie?
oczywiście stery od NVIDIA ...lepiej odinstalować. |
Czy winXP przeżyje zmianę karty graficznej ?
Jak w temacie czy po wymianie starego GF2 na Radeon-a 9250 (oczywiście po zainstalowaniu sterowników ;-) windowsXp będzie działał stabilnie czy lepiej zainstalować go od nowa.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:49. |