Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IDEA i jej darmowe weekendy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/idea-jej-darmowe-weekendy-44828/)

andy 19.12.2004 11:35

IDEA i jej darmowe weekendy

Czesc, jak pisza TU to za kazde doladowanie konta o wartosci:

• 50zl dostajemy darmowy weekend
  • 100zl dostajemy 3 darmowe weekendy
  • 150zl 5 darmowych weekendow
Ale:
Cytat:

darmowe weekendy nie obejmują okresu: 25, 26 grudzień 2004r. oraz 01, 02 styczeń 2005r.
Wiec jezeli doladuje sobie konto np. jutro to kiedy bede mogl dzwonic za darmo. I czy wogole ten weekend mi nie przepadnie??

Pozdro

Mich@ł 19.12.2004 11:40

Będziesz mógł dzwonić dopiero za darmo 8-9 stycznia (o ile się nie mylę)...
A darmowe weekendy nie powinny Ci przepaść...
P.S. Fajna rzecz te darmowe weekendy - tylko, że baterię w telefonie muszę po 2 razy dziennie ładować, bo od rozmów szybko pada...

Pozdro :spoko:

epol 19.12.2004 12:11

Szkoda, ze mam abo :( i moge miec tylko caly miesiac rozmow z jednym nr idei za 8zl :)

Predi 19.12.2004 17:54

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Będziesz mógł dzwonić dopiero za darmo 8-9 stycznia (o ile się nie mylę)...
A darmowe weekendy nie powinny Ci przepaść...
P.S. Fajna rzecz te darmowe weekendy - tylko, że baterię w telefonie muszę po 2 razy dziennie ładować, bo od rozmów szybko pada...

Pozdro :spoko:

hej Hacker, a jak jest z glowa, bo chce sobie doladowac, nie siada leb od tak dlugiego trzymania komorki przy glowie? (wiem mam glupie problemy)

siwy_mw 19.12.2004 18:00

Cytat:

Napisany przez Predi
hej Hacker, a jak jest z glowa, bo chce sobie doladowac, nie siada leb od tak dlugiego trzymania komorki przy glowie? (wiem mam glupie problemy)

siada napewna ja po 30 min. mam ucho gorace :podbite:

Pawel_k 19.12.2004 18:02

no jak zwykle za darmo tylko ze niezawsze, poza tym hak jak w samych swoich ze musisz to "wykupic" :haha:
w koncu Idea to "dziecko" TPsa lol

Remix 19.12.2004 18:28

Witam!

Ja od 24 bede mial taryfe "Jedna Idea" :) w moim przypadku zaproponowali mi kwote nominowana 150zl co jest rowne 200 minutom - w sumie najwazniejsze dla mnie jest to, ze kapital zlotowek przechodzi, a w kolejnym miesiacu korzysta sie w pierwszej kolejnosci z kasy jaka pozostala z poprzednigo, a co najwazniejsze jest sekundowe naliczanie od pierwszej sekundy...
Do tej pory mialem Optime 120 i placilem 140zl majac 145min darmowych (120+25 jakis bonus), ale tak suma sumarum wychodzilo mi po 180zl miesiecznie...
Mysle, ze ta oplata aktywacyjna "Jednej Idei" rowna 30zl zrwoci mi sie w pierwszym miesiacu :)

Co ciekawe - sami do mnie zadzwonili :) - ale to powoli robi sie standardem.

PSO? - Popieraj Swojego Operatora?

Pawel_k 19.12.2004 18:52

NPM - nie PoPieraj monopolu

Ghost_mode 19.12.2004 18:57

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
siada napewna ja po 30 min. mam ucho gorace :podbite:

tak łeb siada po 20-40 minutach i po rozmowie ;)

Jak ci co mówią że komórki nie szkodzą to niech przyłożą sobie do łba na 48h i zobaczymy efekty ;)

Na szczęście wbudowany zestaw głosnomówiący w
siemensiaku ME45 działa idealnie :]
a jeszcze lepiej w Motorolce E398 ...

dobrze słychać i łeb nie boli :cool:

Mich@ł 19.12.2004 19:01

Cytat:

Napisany przez Predi

Mam zestaw słuchawkowy :D :fiu:
Już mi się powoli darmowy weekend kończy. Trzeba go będzie jeszcze wykorzystać :D.

andy 20.12.2004 08:23

Dzisiaj chcialem sobie doladowac konto w POPie aby miec darmowy weekend. Wyslalem smsa na numer 1122 a w tresci 14 cyfrowy kod i dostalem takiego:
Cytat:

Bardzo przepraszamy, z przyczyn technicznych promocja nie obowiazuje w weekendy swiateczny i noworoczny. Doladuj sie standardowo przez *111 lub po 03.01.2oo5
Wiec nie da sie tak zrobic zeby teraz doladowac i miec darmowy weekend 7-8.01.2oo5. I do tego za tego smsa policzyli sobie 20 groszy. Nawet jak nie doladowalem sobie konta. Ehh zdziercy ;)

epol 20.12.2004 14:57

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
no jak zwykle za darmo tylko ze niezawsze, poza tym hak jak w samych swoich ze musisz to "wykupic" :haha:
w koncu Idea to "dziecko" TPsa lol

Gdzie tutaj widzisz haczyk? W tym, ze trzeba zaplacicl 20groszy za sms?

A co do pytan o bol glowy to proponuje uzywac zestawu sluchawkowego albo glosnomowiacego.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:34.