![]() |
IDEA i jej darmowe weekendy
Czesc, jak pisza TU to za kazde doladowanie konta o wartosci:
Cytat:
Pozdro |
Będziesz mógł dzwonić dopiero za darmo 8-9 stycznia (o ile się nie mylę)...
A darmowe weekendy nie powinny Ci przepaść... P.S. Fajna rzecz te darmowe weekendy - tylko, że baterię w telefonie muszę po 2 razy dziennie ładować, bo od rozmów szybko pada... Pozdro :spoko: |
Szkoda, ze mam abo :( i moge miec tylko caly miesiac rozmow z jednym nr idei za 8zl :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no jak zwykle za darmo tylko ze niezawsze, poza tym hak jak w samych swoich ze musisz to "wykupic" :haha:
w koncu Idea to "dziecko" TPsa lol |
Witam!
Ja od 24 bede mial taryfe "Jedna Idea" :) w moim przypadku zaproponowali mi kwote nominowana 150zl co jest rowne 200 minutom - w sumie najwazniejsze dla mnie jest to, ze kapital zlotowek przechodzi, a w kolejnym miesiacu korzysta sie w pierwszej kolejnosci z kasy jaka pozostala z poprzednigo, a co najwazniejsze jest sekundowe naliczanie od pierwszej sekundy... Do tej pory mialem Optime 120 i placilem 140zl majac 145min darmowych (120+25 jakis bonus), ale tak suma sumarum wychodzilo mi po 180zl miesiecznie... Mysle, ze ta oplata aktywacyjna "Jednej Idei" rowna 30zl zrwoci mi sie w pierwszym miesiacu :) Co ciekawe - sami do mnie zadzwonili :) - ale to powoli robi sie standardem. PSO? - Popieraj Swojego Operatora? |
NPM - nie PoPieraj monopolu
|
Cytat:
Jak ci co mówią że komórki nie szkodzą to niech przyłożą sobie do łba na 48h i zobaczymy efekty ;) Na szczęście wbudowany zestaw głosnomówiący w siemensiaku ME45 działa idealnie :] a jeszcze lepiej w Motorolce E398 ... dobrze słychać i łeb nie boli :cool: |
Cytat:
Już mi się powoli darmowy weekend kończy. Trzeba go będzie jeszcze wykorzystać :D. |
Dzisiaj chcialem sobie doladowac konto w POPie aby miec darmowy weekend. Wyslalem smsa na numer 1122 a w tresci 14 cyfrowy kod i dostalem takiego:
Cytat:
|
Cytat:
A co do pytan o bol glowy to proponuje uzywac zestawu sluchawkowego albo glosnomowiacego. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:34. |