![]() |
Jest już temat o grze.
To ten moment, kiedy wchodzisz do wagonu, rozmawiasz , gościem (nie pamiętam nazwiska :P ) i on wychodzi? Musisz wtedy użyć komputera a następnie iść za nim tak, żeby cię nie zauważył i nagrać jego rozmowę telefoniczną. |
Splinter Cell Pandora Tomorrow
Siema od niewdawana gram w Splinter Cell Pandora Tomorrow i mam problem z przejsciem planszy w pociagu nie wiem co trzeba zrobic przy komputerze ... trzeba tam nagrac jakos rozmowe czy co ??? i jak ... :p
|
Widze, ***380;e nikt nie jest w stanie mi pomoc :(((((((((((((((((((((((((((((((
|
Cytat:
ocipieje zaraz :sciana: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
jak masz XPka to sterowniki masz tu :)
szukanie nie boli :sciana: |
to jest tak... :) instaluje gre, wchodze, pogram troszke i jest OK, wychodze z gry. Potem jak chce uruchomi***263; gre ponownie to mi syskakuje ten b***322;***261;d, nie wczasie gry... tylko przy uruchamianiu.. innym ta sama instalka dzia***322;a OK, my***347;le ***380;e mo***380;e to by***263; wina sterownik***243;w.. sam ju***380; nie wiem :/ mam GeForcaFX5200 jakie polecacie sterowniki.. tylko konkretne nazwy :)
|
czy gra wywala ci***281; w jakim***347; konkternym miejscu?
np. przy spotkaniu si***281; z kim***347;/ wej***347;ciu do budynku/ zabiciu kogo***347;? je***347;li tak to wina gry, bo s***261; jakie***347; pliki uszodzone i gra nie mo***380;e "i***347;***263;" dalej i wywala b***322;***261;d :) |
|
Link do obrazka nie dzia***322;a :>
|
Siemka.. mam podobny problem... :sciana:
mam orginalną wersje!! i sprzęt wystarczający żeby gra mi chodziła(geforceFX5200)... ..ale instaluje gre, pogram troche i wychodze.. jak chce włączyć ponownie wyskakuje mi błąd http://img138.imageshack.us/img138/9421/beztytuu1or.png Mam najnowszego DX 9c, robiłem formata, instalowałem jakiegoś pacha "cenega_poland_SCPT_patch1.31" naprawde nie wiem co jest grane... jak ktoś wie co jest grane to niech pisze tu, albo na gg5323616 :help: :help: :help: :help: |
yyyy gosciu z takimi pytaniami to ty wyskakuj na fora warezowe a nie tu. Powiedz czy przeczytales regulamin??? A tak przy okazji to popracuj nad tym co piszesz (nie wiem jak go ściągnąć jak jest grę mam zainstalowaną) ??? , nic nie mozna zrozumiec z tego co piszesz :boks:
|
sprintel cell 2 prpblem
siemano mam problem z odpaleniem gierki wyskakuje coś takiego miejwięcej plis inser korekt cd-dvd restart aplikation to ta jak by był krak ale ja nie wiem jak go ściągnąć jak jest grę mam zainstalowaną i nic nie mogę zrobić
|
Cytat:
pozdro ;) -edit- chlopaki, pomylilem wersje splinterow :) ;-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:20. |