![]() |
Maksymalnie głupi problem.
Wiem że to jest głupie ale jestem zupełnie zdezorientowany.
WIęc od jakiegoś czasu (nawet nie wiem jakiego) jak klikam prawym przycisliem myszy i rozwija sie menu to nie ma tam opcji nowy (folder dokument tekstowy itp.) normalnie niby błachostka ale potrzbne to jest. Więc jak by były jakieś rady to będe wdzięczny. pozdrowienia paja :* |
format x: ??
x - litera dusku z zainstalowanym systemem :D Tylko to przychodzi mi w tym momencie do głowy :| |
a mi przychodzi do glowy jakis tweaker :) bo tam cos takiego bylo....:b
|
@gallus
Właśnie problem pojawił się po ostatnim formacie :/ więc nie chce ryzykować że będzie to niepotrzebne. @wolfen3 tweaker ??? że co? :) Możesz napisać tak bym jakoś zrozumiał bo bystry nie jestem |
a jaki masz system ?
|
Moim zdaniem to powineś zrobić formata X ??? , lub poszukać coś w ustawieniach (myszy) ??? ;)
|
Cytat:
...pewnie trzeba cos pogrzebać w rejestrze ??? |
Na przyszłość
lepiej zainwestować w True Image albo Ghosta :) wtedy o formacie bedzie można zapomnieć na dosyć długi czas :) |
Też mi się coś takiego przytrafiło (od razu po instalacji) w windows2003server i musiałem instalować od nowa, do dziś nie mam pojęcia co było przyczyną ?
|
Spróbuj ściągnąć http://www.microsoft.com/windowsxp/d...powertoys.mspx i w Templates pokombinować
|
Cytat:
ale nie wiadomo co to jakis system tweaker powinien pomóc ... |
jak napisałem format odpada niedawno go miałem i problem był odrazu po.
windows 98 to mój system chyba siępogodzę z tym :ysz: |
ja bym sprubowal uzyc windows configuratora - w progaramiku mzona ustalac jakie powinny byc elementy wlasnie w tei zakladce , lub jakis windows naprawiacz np z nortonsystemworksa , a sprawdzalem w rejestrze i tak latwo to sie tego recznie nie da dodac :-/
|
Cytat:
|
Cytat:
No kto jak kto ale nie ty :) 8 ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:53. |