![]() |
też popieram rozwiązywanie problemów formaetem kiedys miałem co miesiąc ale nim dużej nie formatuje tym ciężej jest to zrobić pewnie wiecie o co chodzi od nowa wszystko instalować itp. szkoad nerwów
A problem jest za lichy by formata używać |
Cytat:
No kto jak kto ale nie ty :) 8 ) |
Cytat:
|
ja bym sprubowal uzyc windows configuratora - w progaramiku mzona ustalac jakie powinny byc elementy wlasnie w tei zakladce , lub jakis windows naprawiacz np z nortonsystemworksa , a sprawdzalem w rejestrze i tak latwo to sie tego recznie nie da dodac :-/
|
jak napisałem format odpada niedawno go miałem i problem był odrazu po.
windows 98 to mój system chyba siępogodzę z tym :ysz: |
Cytat:
ale nie wiadomo co to jakis system tweaker powinien pomóc ... |
Spróbuj ściągnąć http://www.microsoft.com/windowsxp/d...powertoys.mspx i w Templates pokombinować
|
Też mi się coś takiego przytrafiło (od razu po instalacji) w windows2003server i musiałem instalować od nowa, do dziś nie mam pojęcia co było przyczyną ?
|
Na przyszłość
lepiej zainwestować w True Image albo Ghosta :) wtedy o formacie bedzie można zapomnieć na dosyć długi czas :) |
Cytat:
...pewnie trzeba cos pogrzebać w rejestrze ??? |
Moim zdaniem to powineś zrobić formata X ??? , lub poszukać coś w ustawieniach (myszy) ??? ;)
|
a jaki masz system ?
|
@gallus
Właśnie problem pojawił się po ostatnim formacie :/ więc nie chce ryzykować że będzie to niepotrzebne. @wolfen3 tweaker ??? że co? :) Możesz napisać tak bym jakoś zrozumiał bo bystry nie jestem |
a mi przychodzi do glowy jakis tweaker :) bo tam cos takiego bylo....:b
|
format x: ??
x - litera dusku z zainstalowanym systemem :D Tylko to przychodzi mi w tym momencie do głowy :| |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:08. |