![]() |
Regiony
Witam
Czy są jakieś programy do omijania regionów przy odtwarzaniu filmów na dvd ?? Pytam się bo mam moliwość 5 zmian regionu a nie hciał bym ich wykorzystać a chciałbym odtwarzać wszystkie filmy, mam litka 1633s. W jakim regionie najczęściej są filmy z nie bójmy się użyć tego słowa (netu) ?? |
To włóż płytkę do napędu i oglądaj, Polska to (2) we właściwościach napędu nie musisz nic zmieniać
|
Sprawdż program -Any DVD. Całkiem nieźle się sprawuje :)
|
sciagnij sobie blokade regionu w litkach to softem robisz i zawsze potem mozesz ja zalozyc :)
|
z litkami mozna zrobic cuda - to jedna z ich zalet
nie mart sie blokadami regionow - filmy w necie maja je zdjete nawet jesli zmieni ci sie region z powodu jakiejs plyty to mozesz zmiane odwrocic a licznik zresetowac jednym kliknieciem - wiec nie ma sie czym martwic no, a jesli masz fantazje kupowac filmy przez net z hamerykanskich marketow to anydvd bedzie najwygodniejsze |
Jak?
Cytat:
A mozesz powiedziec jak zresetowac te regiony w Lite-onach bo tez mam ten problem |
Cytat:
w KProbe, Region Killer można np. a najlepiej użyć szukajki - szukajka prawdę ci powie :> szukaj |
Regionow cd
Tzn mi chodzi o to jak zrobic w Liteonach to "mozesz zmiane odwrocic a licznik zresetowac jednym kliknieciem" fizycznie a nie programowo bo wiem ze istnieja programy ktore omijaja regiony ale moj brat nie wiedzial i na sztywno mi pozmienial 5 razy i teraz juz nie mam mozliwosci zmian w napedzie a tylko programowo to obchodzic i pytam sie czy jest taka mozliwosc by w systemie znow mi wrocily ta mozliwosc (5 krotnej zmiany tych regionow)?
P.S moja nagrywarka to Lite-On SOHW 1693S Dzieki za jakiekolwiek sugestie |
Kprobe>Tools>Region Setting>Clr All Changes. zresetowane.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:14. |