![]() |
No więc tak..postepowałem zgodnie z instrukcją na gamecopyworld czyli:
Backup Instructions: Create the following temporary directories: C:\TEMP\DVD C:\TEMP\DVD\UPDATE Copy the full contents of the original CD#5 to: C:\TEMP\DVD Copy the full contents of the original CD#4 to: C:\TEMP\DVD - Overwrite existing files! Copy the full contents of the original CD#3 to: C:\TEMP\DVD - Overwrite existing files! Copy the full contents of the original CD#2 to: C:\TEMP\DVD - Overwrite existing files! Copy the full contents of the original CD#1 to: C:\TEMP\DVD - Overwrite existing files! Replace the FAR CRY.MSI file with the one from the File Archive. Copy all available Patches, NO-CD/Fixed EXE & Trainers to the C:\TEMP\DVD\UPDATE directory. Burn the contents of C:\TEMP\DVD to a DVD***177;R using this DVD-Label: FARCRY_DVD Remove/Clear the C:\TEMP\DVD directory. Play/Install the game from DVD! No i na samym początku instalki( po wskazaniu katalogu docelowego) wywala błąd! www.serv-net.pl/~gnusr55/problem.jpg Co tu jest nie tak? Wypalam na dvdrw ale to chyba nie ma znaczenia? Palnik to NEC 3500A... P.s. Admina prosze o przeniesienie tego tematu do działu zabezpieczeń dvd.. |
Cytat:
|
Super! Dzisiaj wieczorem bede próbował :)
Tylko nie wiem skąd zassać ten program ORCA.. Możecie rzucić jakimś linkiem? thx! |
No fakt :piwo:
Cytat:
|
FAR CRY - przeciez taki temat jest :piwo:
|
A moze bys nspisal co to za gra?
BTW. To SH3 to przerobilem w koncu :) |
Sorry ze odświeżam stary temat... ale pewnie lepiej niż bym miał zakładać nowy :)
Do rzeczy.. Mam Oryginał na 5 CD a chciałbym sobie zrobić kopię bezpieczeństwa... Super by było gdyby można to zrobić na 1 DVD! Dużo roboty z tym? Pytam bo gierka mi się podoba ale często formatuje dyski i to żonglowanie płytami mnie wkurza( no i sie rysują skubane..) Kolega major1260 zdaje się coś wie.. ;) Any ideas? :) |
Cytat:
Problem polega na tym ze na 4 i 5 plycie jest archiwum o takiej samej nazwie, w jednym z nich jeden plik jest dwuczesciowy, nie ma latwo. A samo sprawdzanie czy sie zaistaluje to jakies 6 minut :| |
Plik .msi w sh3 możesz edytować zapowocą narzędzia orca - plik instalacyjny orca.msi zrobiłem tak z far cry i innymi bajerami i działa.
|
Na wzor to mialbym swoj :)
Mam problemy zeby przerobic SH3 z 5 CD na DVD |
Cytat:
tylko tego msi nie moge tam wyszukać...bo wrzuciłbym na wzór :) |
Czy ma ktos Silent Hill 3 w wersji DVD?
Potrzebuje pliku SILENT HILL 3.msi Bede wdzieczny :) |
Dzięki już zna;azłem program do poprawienia fc32.msi
|
Cytat:
|
Nie ten dział...