![]() |
jakosc jest bez zmian :)
|
Cytat:
Cytat:
|
to to był chyba LotR robiony z DivXa. ja robiąc Two Towers przy użyciu CCE i 8 przebiegów z wyrzuceniem wszystkiego prócz filmu i angielskiej ścieżki dźwiękowej uzuskałem coś, co ogląda się bardzo niemiło i opchnąłem kumplowi, dla siebie robiąc wersję 2xDVD bez kompresji. nie wspomnę zatem o wersji rozszerzonej i pozostawieniu wszystkiego. naprawdę ciężko uwieżyć, iż nie zauważasz różnic...
|
jakosc pozostala bez zmian :)
|
Zawse Ci sie uda, kwestia pozostaje jakosc...
|
Udało mi sie upchnac go upchnac na jednym cd z menu i wszystkim:)
|
sc0rpi0 : przelicznik 1 DVD = 1 DVDR, wiec cala trylogie weszla mi na 6 x DVDR.
1stwasp : zgadzam sie... sa strasznie "metne" i rozmyte... Rowniez mnie to drazni, jako ze wole napisy od lektora. |
Widzę, że dyskutujecie Panowie o LOTR, mam takie pytanie odnośnie wersji reżyserskiej Powrotu Króla.
Mam takie nieodparte wrażenie, że napisy w tym filmie są delikatnie rzecz ujmując zrobione poniżej poziomu akceptacji normalengo widza. Tak się im przyglądam i są jakieś nienaturalnie grube, nieostre, szarawe... jak przełączę na jakieś inne - np. Czeskie wszystko jest OK... też macie takie wrażnie??? Pozdrawiam! PS - to tak trochę off topic... sorry... |
Cytat:
|
bo oryginał to płyta dwuwarstwowa, która to mieści jakieś 9GB danych...
|
to jakim cudem producenci wogole nagrali ten film???
|
Rozni ludzie - rozne potrzeby... Ja robilem wszystkie rezyserskie uzywajac CCE 10 przebiegowego i wierz mi - wyszlo znosnie ;-D
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:41. |