![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Tak jak w opisie programu. uruchamiamy program wybieramy DVD-ROM i chowamy do paska żeby działał sobie w tle podczas wypalania płyty. A, program działa tylko z płytami plusowymi Pozdrawiam. |
Moze mi powiecie o co tu chodzi http://www.cdrinfo.pl/software/stron...age=utils-benq
|
Mam taki sam problem,tylko z płytami DVD-RW,też nie czyta płyt,po wielu próbach doszłem do wniosku że czyta tylko wybrane płyty.
Verbatimy nie widzi , a Esperanzy czyta bez problemu. Jak widać trzeba dopasować sobie nośniki do swojego odtwarzacza. 8 ) |
Przyczyn braku możliwości odtwarzania płyt DVD na stacjonarnych DVD Player'ach jest dużo.
Opisywany Sony powiniem odtwarzać plusy i minusy z przewagą plusów. Proponuję na początku zgrać 1:1 dowolny DVD z filmem DVD Decrypterem do pliku ISO. Nic nie zmieniać. Długość filmu tak dobrać żeby zmieściła się na jednej płytce. I taki plik nagrać DVD Decrypterem na płytkę np. plusową. I spróbować na stacjonarnym. Można tym plikiem nagrać kilka różnych nośników najlepiej markowych. I zobaczymy co wyjdzie. Powinno być dobrze. Jeżeli tak będzie to krok po kroku będziemy szukać przyczyny wcześniejszych kłopotów. Miałem podobny problem.Dostałem taką odpowiedz |
DVD nie czyta płyt?
Witam mam problem z nagranymi płytkami chodzi o to że stacjonarne DVD nie czyta skopiowanych płyt. Słyszałem ze można pomoże mi programik BookType Manager ale nie umiem się nim posługiwać. Może ktoś coś poradzi moja nagrywarka to BenQ DW1610
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |