![]() |
Masz dwa wyjscia, zainstalowac winde na nowo lub usunac timeboomb,
Kiedyś był odpowidni programik do tego celu, oprucz usuwania timeboomb mial kilka innych porzytecznych narzedzi :) |
Teraz ja doszedlem do magicznej cyfry 180 dni windowsa 2003
jego zachowanie jest wyjatkowe po tej dacie: po godzinie pracy dostaje taki oto komunikat: "system windows - powiadomienie o instalacji tymczasowej windows. Okres tymczasowego uzywania tej instalacji windows wygasl. system zostanie zamkniety za godz. Aby przywrocic dostep do tej instalcji systemu windows, uaktualnij instalacje uzywajac licencj. produktu znajd. sie w dystrybucji." wiec mam jeszcze godzine pracy... to daje w sumie dwie godziny po minieciu 180 dni... no ale ta sytuacja wcale mnie nie bawi... bo chcialbym sobie... no wiecie potestowac winde dluzej i nie wiem jak ten ekranik z programatorem godzinnym usunac... google juz przerobilem, pewne fora tez i ... jestem zielony jak by ta edukacje nadal poglebiac |
Cytat:
A co do stabilnosci:) miodzio miodzio i za free i oryginalna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)POLECAM |
Cytat:
ta ma być tylko użyteczny system operacyjny :) PS taki joke- wole mieć choinke niż ser szwajcarski bez AU :P |
... GG nie używam, Win Update również, dla mnie jak znalazł, to ma być tylko system operacyjny, a nie choinka.
|
Cytat:
...windowsupdate echhh mówiłem że całkiem sie nie da bo bedzie nawalać :| Nie bedzie udanego windowsa z IE/WMP :) |
... ja tak swoją instalkę ochudziłem za pomoca nLite, trochę się bałem (bo to jednak mocna ingerencja), ale winda hula bez IE, WMP i innego badziewia :piwo:
|
Cytat:
|
... nie odkryłeś ameryki :cool: , ten system naprawdę Billowi wyszedł :) :*
|
Ilość załączników: 1
Odkopałem troszkę temat ale nie trzeba nowego zakładać :D
Niezły ten Win2k3 || 11 dni bez zwieszki/zajaknięcia, XP po ok 7-8 dniach trzeba było przeładować... |
... napiszcie do PCWK, maja archiwalne numery z win2003 standard (grudzień 2003), lub bodajże czerwiec tego roku z win 2003 enterprise, obie wersje 180-dni.
|
Cytat:
|
A czy serial (ewaluacujny of corse) win 2003 server enterprise edition EN ma pasowac do win 2003 server ent edition PL? Bo mam to drugie na plycie ;) , zarejestrowalem sie zeby dostac seriala, dostalem ( || ) ... i instalator nie przyjmuje kodu :|
|
Cytat:
|
Microsoft nie udostepnia polskiej wersji Win2003 na serwerze ;((( wiem ze na emulu jest 1 taka wersja ale jest problem z udostepnianiem pliku ;/;/;/ mi zostalo 50mb :) jakos idzie moze do swiat sie sciagnie :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:57. |