![]() |
Jaki program do ogladania tv? Mały, prosty bez tunera tylko VIDEO-IN
jak w temacie. Tuner telewizyjny mi nie potrzebny, chce sobie tylko patrzec na wejscie wideo od satelitkY :)
Do dziś uzywałem DScaler, ale sie wysypal i nic nie moge zrobić :ysz: Więc polecicie mi jakis program? Malutki bez jakichś zbednych bajerów Dzieki za help :peace: |
MoreTV :)
|
Mam też ten program, ale gdzie w nim włączyć Composite lub S-Video???
|
tego akurat nie pamietam bo już nie mam tunera :|, lae wg mnie to był najlepszy program :D
|
Ale zyx'owi chodzi o programik do VIDEO-IN a nie TUNERA TV..
Nie pamietam jak to sie nazywa ale ja uzywałem chyba powerVCR... czy czegoś takiegoś ;D |
Dostarczony przez producenta karty (chyba, że ktoś napisał uniwersalny dla danego chipu - ale nawet nie podałeś, jaką masz grafikę).
|
Cytat:
Ostatnio kupiłem jakąś karte TV AverMedia na allegro za "grosze" a chip w nim to bt848 czy jakoś tak :P Tak chodzi mi tylko o wejście video, composite, s-video :> |
Byłem przekonany, że ludzie nie kupują rzeczy, których nie potrzebują - stąd wnioskowałem, że masz grafikę z wejściem video.
Na tego chipa napisano sporo uniwersalnego softu. Możesz potestować Borga, iuvcr (do zgrywania rewelacyjny, do oglądania trcohę mało wygodny), jtv, moretv. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:05. |