![]() |
Przylanczam sie do zyczen i rowniez dziekuje wszystkim za prezenty wszystkie
POZDRAWIAM VIZZARD - slawekj - tytusdezoo - icemac -legion -Bartek15- Turboni Wesołych Świąt |
ja tez przylanczam sie do zyczen i rowniez dziekuje wszystkim za prezenty na wszystkie jeszcze nie odpowiedzialem poniewaz mam blokade na 24 :(
ale tylko jak bede mogl to odpowiem :) |
Ja również dziękuję za życzonka i reputki ;)
|
No bardzo dziekuje za reputki i zyczonka :) Odemnie polecialy juz do niektorych. A reszcie rozdam jak bede mogl ;)
|
Cytat:
|
Z okazji Bożego Narodzenia składam wam serdeczne życzenia.
Niech wam święta miłe będą, Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku, i w radosnym Nowym 2005 Roku. By wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! :piwo: |
teraz my tworzymy historie forum:D wiec takze dziekuje wszystkim za reputy oraz zyczenia :) :piwo:
|
Dzięki wszytskim za życzenia i za reputki... :piwo:
U mnie już "You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later" :ysz: |
Cytat:
|
Wow dzieki wszystkim za punkty :) kurde niespodziewalem sie, powaznie :jupi: :jupi: :jupi: :banan: :banan: :banan:
ale sie ciesze mam juz 2 kropki :ja_chce: :ja_chce: :ja_chce: dzieki jeszcze raz i :wesswiat: dla wszystkich |
To ja tez sie przylacze, zycze wam Wszystkiego Najlepszego i Szczesliwego Nowego Roku 2005, oraz jaknajwiecej zielonych kwadracikow pod avatarem ;p
|
|
Wszystkim użytkownikom składam życzenia aby te Święta przebiegały wam w jak najmilszej, rodzinnej atmosferze i oby były jak najradośniejsze.
Łukasz Konopko |
Fajnie, wszyscy zycza sobie samych dobrych rzeczy na te swieta i nowy rok - wiec i ja sie dolacze.
Wszystkim userom, modom, adminom i innym ktorzy tu zajrza zycze samych milych chwil w tym swiatecznym okresie, wspanialej rodzinnej atmosfery, wielu wymarzonych i wyczekiwanych prezentow, a co poniektorym dodatkowo zasluzonej rozgi Sw. Mikolaja (kazdy cos tam przeskrobal w tym roku) ;) Na forum tez ostatnio jakos milej sie zrobilo i niech tak bedzie przez caly nadchodzacy nowy rok. :) |
Dziękuję:D
Oraz składam wszystkim member'om najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia:piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |