![]() |
Życzenia
W imieniu swoim i całej ekipy serwisu CDRinfo.pl chciałem życzyć wszystkim Forumowiczom Wesołych Świąt, niezpomnianego hucznego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku. Żeby ten nadchodzący rok przyniósł nowe nagrywarki i żeby płyty paliły się jeszcze lepiej, niż w tym roku :D.
Edit: Oczywiście, żeby nagrywarki były coraz lepsze i coraz tańsze oraz żeby ceny DVD+R DL (i DVD-R DL - od przyszłego mc prawdopodobnie ;)) były jakieś normalne :D Jednocześnie dziękuję, że przez ten cały czas jesteście z nami i mam nadzieję, że nadal będziecie :) :wesswiat: Pozdrawiam, Bartek Wróbel, red nacz CDRinfo.pl |
Wielkie TTTTTTTTHHHHHHHHHXXXXXXXX i na wzajem :) przydalo by sie jeszcze zeby nagrywarki dvd potanialy :) no i plytki oczywiscie ;)
|
Dziekuje :piwo: i zycze calej ekipie cdrinfo przynajmniej tego samego :piwo:
Pozdrawiam Marek Siwiec |
Dziękuję:) :piwo:
Całej załodze CDRinfo oraz juzerom :wesswiat: |
Wielkie dzięki za życzenia :) i oczywiście wszytkiego najlepszego dla Ciebie.
Wszystkim tutaj zgromadzonym na forum :P życzę :wesswiat: i niech wam sie powodzi :peace: |
Dzięki za życzenia i nawzajem.Wszystkim wszystkiego najlepszego!
|
Dzięki i WESOŁYCH ŚWIĄT dla całej administracji i userów http://ibplanet.pl/forum/style_emoti...lt/biggrin.gif oraz hucznego nowego roku!! :sluze: :wesswiat:
|
thx i nawzajem.
dużo prezentów, wódki... zagalopowałem się :P radosnej atmosfery i zaj...tego sylwka do samego ranka... :ognie: :sluze: :ognie: :wesswiat: |
a ze ja zyczen skladac nie umiem to powiem: nawzajem i wszystkiego najlepszego, wesolych swiat i szczesliwego nowego roku for all i oczywiscie smacznego ja... ups ;)
|
Dziekuje :spoko:
To ja rowniez zycze wszystkim tu obecnym na forum i w serwisie: http://forum.cdrinfo.pl/images/smili.../wes_swiat.gif |
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
(święta - czyli kilka dni nieobecności na forum ;) ) |
Wszystkego najlepszego ;) Wesolych Swiat i hucznego sylwka dla ekipy CDRinfo. I trzymac tak dalej chlopaki :piwo:
|
Merry Xmas ... dla wszystkich :D
|
Życzę wszystkim :wesswiat:
|
Wszystkiego dobrego dla calej redakcji serwisu i spolecznosci forumowej!
:wesswiat: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:33. |