Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Oral ze śledziem (czyli jak ucza do wychowania seksualnego) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/oral-ze-sledziem-czyli-jak-ucza-wychowania-seksualnego-45085/)

deidry 22.12.2004 18:49

Oral ze śledziem (czyli jak ucza do wychowania seksualnego)

Nie wiem ile prawdy jest w tym reportarzu, jednak uwazam, ze warto go przeczytac. Usmiechnac sie, a może rozpłakać?

i jak beda niedługo się rozmnarzały nastepne pokolenia?!? prosze panstwa moze wycofamy prezerwatywy z rynku polskiego!

oto on:
http://www.nie.com.pl/main.php?dzial...z=prezerwatywa

kodziu 22.12.2004 19:02

" No, rzeczywiście ***8211; myślę ***8211; jak połknąć, to można się zadławić.

***8211; Uczulenie na lateks prowadzi do zgonu ***8211; ostrzegała prowadząca." (chodzi o prezerwatywe i o to jak ona zabija :P )

:ASD

" ***8211; Onanizm może prowadzić do ślepoty ***8211; zapewnia prowadząca."
^_^^_^^_^ :haha: :haha:

" Opowiada, jak kiedyś uczeń zapytał, co to jest seks oralny. Wybrnęła sprytnie przedstawiając problem obrazowo:

***8211; Wyobraź sobie dziecko, że masz dwie szklanki czystej wody do wypicia, ale w jednej zanurzysz śledzia. Którą wybierzesz?"

LOL!!

Fajny temat :P

PS Jak sie robi cytaty?

Morris 22.12.2004 19:04

Super LOL! :serdusz:
Wyślę go zaraz wszystkim znajomym :D
Ciekawe, czy o takiej edukacji rozmawialiśmy przy okazji sondy o aborcji, eutanazji i karze śmierci?

PS Wydaje mi się, że ok. 50% z tego co tam jest napisane, to jednak dziennikarskie ubarwienie z racji zdefiniowanej niechęci "NIE" do Kościoła Katolickiego, ale przynajmniej zabawne :)

Cytat:

Napisany przez kodziu
PS Jak sie robi cytaty?

1. Piszes w kwadratowych nawiasach QUOTE=cytowany_użytkownik
2. dalej cytowany tekst
3. potem znów w nawiasach kwadratowych /QUOTE
Jak wciśniesz "odpowiedz z cytatem", to masz przykład :)

Trochę postów napisałeś, zanim zapytałeś :D

paja 22.12.2004 19:06

przeczytałem i skomentuje :) (póki choinka czeka rozebrana)

Jak już wcześnejnapisałem nie wiem jaki sens muialo by uczenie osób dorosłych takich głupot.
OK rozumiem że dzieciom można taki kit wciskać ale doświadczonym najcześciej rodzicom???

hmm dziwne jak sama nazwa prasy wskazuje NIE !

NIE czytam NIE ale widzę że chcą być super expressem

epol 22.12.2004 20:55

^_^ ^_^ jakie haselka tam sa ^_^

woitas 22.12.2004 21:04

ciemnogrodzka republika bananowa...
myślenie rodem z wczesnych powojennych lat prl'u.
takie dyrdymały w XXI w... :ble:

andy 22.12.2004 22:34

A najlepsze jest stwierdzenie ze kondonki moga zabijac ;) :haha: :rotfl2: Na jakiej farmie sie takie dziwolagi wychowaly??

JohnDoe 22.12.2004 22:54

Ja pierdzielę jestem w grupie narażonych na śmierć. Dzięki za linka, będę bardziej ostrożny, koniec z lateksem :bicz:

"Wiedziałam, że odbyt musi oddziaływać na mózg. Zaczęłam lękać się zaparcia." moim zdaniem najlepszy fragment :D

mallow 22.12.2004 23:04

Najlpesze jest KARDIOLOGICZNE ZAPLODNIENIE ^_^

paja 23.12.2004 00:13

czyli panowie nie uzywajcie prezerwatyw tylko moczcie jajka we wrzątku (a propo wczewsnych postow a antykoncepcji :D )

nimal 23.12.2004 07:42

dawno temu to czytalem :)
jak pisalem we wspomnianym topicu o aborcji - to daltego pisalem o osobach prowadzacych wychownaie seksualne ||
za gloszenie takich bzdur powinni karac ||

nimal 23.12.2004 07:45

ach - nie moge sie powstrzymac i nabije posta:
moj ulubiony kawalek:
Cytat:

Wiedziałam, że odbyt musi oddziaływać na mózg. Zaczęłam lękać się zaparcia.

imola 23.12.2004 08:35

Cytat:

Napisany przez @ndy
A najlepsze jest stwierdzenie ze kondonki moga zabijac ;) :haha: :rotfl2: Na jakiej farmie sie takie dziwolagi wychowaly??

No niestety czasem sie tak może zdazyć. Jak ktos jest uczulony na lateks to może dostać wysypki a innym razem wstrząsu anafilaktycznego, który może doprowadzić do śmierci. :peace: . Tylko że to bardzo żadko się zdaża (raz na milion osób). Ale tak samo można zejść od truskawek - jak ktoś jest uczulony albo od ugryzienia pszczoły lub osy. To tylko taka dygresja. 8 )

deidry 23.12.2004 09:25

Heh...

UWAGA! UWAGA!

od dnia dzisiejszego zaczyna się akcja:"uprawiajmy seks z prezewratywami, aby obaliśc mit". Więc tylko drogie dziecie, kiedy macie ochote....Im więcej sprawdzonego, tym mniejszy procent, ze to prawda.

wiec do dziela wierze w WAS ! ! !
:bicz:

paja 23.12.2004 10:50

po co od razu seks?

Zakladajcie prezerwartywy na glowy (tylko byscie sie nie podusili) albo rece przeciez jesli grozi wam od kondosiów śmierć to lepiej by ktos widzial ze ja nie umieram od trzymania prezerwartywy na ciele.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:40.