![]() |
ej kurcze, ale skad porownanie smaku kobiety do sledzia?
sick! przeciez jedno z drugim sie nie wiaze! no bez jaj! moze jak babeczka sie nie myla od tygodnii to pewnie smierdzi jej briocha jak zgnily sledz... ps. sledzie sa smaczne przeciez :) w smietanie szczegolnie ;) |
Ale OT
|
Chciałbym prosić o więcej reputek dla mojej Gosi (deidry)
z góry dziękuje :] |
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
|
po co od razu seks?
Zakladajcie prezerwartywy na glowy (tylko byscie sie nie podusili) albo rece przeciez jesli grozi wam od kondosiów śmierć to lepiej by ktos widzial ze ja nie umieram od trzymania prezerwartywy na ciele. |
Heh...
UWAGA! UWAGA! od dnia dzisiejszego zaczyna się akcja:"uprawiajmy seks z prezewratywami, aby obaliśc mit". Więc tylko drogie dziecie, kiedy macie ochote....Im więcej sprawdzonego, tym mniejszy procent, ze to prawda. wiec do dziela wierze w WAS ! ! ! :bicz: |
Cytat:
No niestety czasem sie tak może zdazyć. Jak ktos jest uczulony na lateks to może dostać wysypki a innym razem wstrząsu anafilaktycznego, który może doprowadzić do śmierci. :peace: . Tylko że to bardzo żadko się zdaża (raz na milion osób). Ale tak samo można zejść od truskawek - jak ktoś jest uczulony albo od ugryzienia pszczoły lub osy. To tylko taka dygresja. 8 ) |
ach - nie moge sie powstrzymac i nabije posta:
moj ulubiony kawalek: Cytat:
|
dawno temu to czytalem :)
jak pisalem we wspomnianym topicu o aborcji - to daltego pisalem o osobach prowadzacych wychownaie seksualne || za gloszenie takich bzdur powinni karac || |
czyli panowie nie uzywajcie prezerwatyw tylko moczcie jajka we wrzątku (a propo wczewsnych postow a antykoncepcji :D )
|
Najlpesze jest KARDIOLOGICZNE ZAPLODNIENIE ^_^
|
Ja pierdzielę jestem w grupie narażonych na śmierć. Dzięki za linka, będę bardziej ostrożny, koniec z lateksem :bicz:
"Wiedziałam, że odbyt musi oddziaływać na mózg. Zaczęłam lękać się zaparcia." moim zdaniem najlepszy fragment :D |
A najlepsze jest stwierdzenie ze kondonki moga zabijac ;) :haha: :rotfl2: Na jakiej farmie sie takie dziwolagi wychowaly??
|
ciemnogrodzka republika bananowa...
myślenie rodem z wczesnych powojennych lat prl'u. takie dyrdymały w XXI w... :ble: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:00. |