![]() |
Pomocy Kochani Problemy Z Odtwarzaniem Dvd Na Stacjonarce
WITAM WSZYSTKICH I POZDRAWIAM KOCHANI MAM TAKI PROBLEM MOZE KTOS MI POMOZE A WIEC TAK:
ZAKUPILEM OSTATNIO PLYTY VERBATIM - DVD MINUSOWE I ZACZAL SIE MOJ PROBLEM PRZEGRALEM SOBIE FILMIK WKLADAM DO ODTWARZACZA STACJONARNEGO A TU PISZE NO DISC I NIECZYTA WSADZAM DO KOMPA WSZYSTKO NA MIEJSCU CHODZI JAK TRZEBA WKURZYLEM SIE I NAGRALEM TO SAMO NA DVDRW + TDK WKLADAM DO ODTWARZACZA I ZNOW TO SAMO NO DISC JAKA TEGO MOZE BYC PRZYCZYNA NA MINUSOWYCH PLYTACH VERBATIM OSTATNIO PRZEGRALEM FILM I WSZYSTKO CHODZI JAK NALEZY A NA PLUSOWYCH ZONK DODAM ZE POSIADAM NAGRYWARKE LITION 451S I WCZESNIEJ NAGRYWALEM FILMY NA PLUSOWEJ PLYCIE VACOSS OCZYWISCIE RW I NIE BYLO ZADNEGO PROBLEMY Z ODTWARZANIEM W STACJONARCE CZYZBY STACJONARKA NIE CZYTALA TYCH NOWSZYCH PLYTEK DVD A MOZE COS NIE TAK Z MOJA NAGRYWARKA JEZELI KTOS ZNA ODPOWIEDZ BARDZO BYM PROSIL POMOCYYYYYY POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZYCZE SPOKOJNYCH I ZDROWYCH SWIAT I JESZCZE RAZ DZIEKI ZA JAKAKOLWIEK POMOC POZDRAWIAM grzes |
Cytat:
a po drugie to wychodzi na to że twoja stacjonarka nie czyta "+" masz dwa wyjścia - palić na "-" - lub palić na "+" ale przy użyciu BookType (po wypaleniu płyta będzie widziana jako DVD-ROM) i bez problemu czytana |
powiem szczerze to troche amator zemnie czy moglbym prosic o wyjasnienie co to book type pomocyyyyy! dzieki
|
Cytat:
powodzenia |
Ilość załączników: 1
Ja mam inny problem mam nagrywarke 1633S biosik BS41 i BookType133 poprostu nie rusza. Co moze byc nie tak ?????
|
ja mam takis am problem co moj przedmowca i mimo ze na stronie liteona jest napisane ze booktype 133 obsluguje SOHW-1653S to mi nie dziala. coz tym fantem??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Miałem tezę, że dotyczy to biosów z serii BSxx A tu jednak nie ... :idea: |
Znalazlem rozwiazanie tego problemu z BookType133, przynajmniej umnie funguje wystarczy wklejic z nero plik "WNASPI32.DLL" do katalogu z programm i powinno fungowac :]
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:40. |