Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Pomocy Kochani Problemy Z Odtwarzaniem Dvd Na Stacjonarce (https://forum.cdrinfo.pl/f15/pomocy-kochani-problemy-odtwarzaniem-dvd-stacjonarce-45093/)

dziamblik 22.12.2004 20:37

Pomocy Kochani Problemy Z Odtwarzaniem Dvd Na Stacjonarce

WITAM WSZYSTKICH I POZDRAWIAM KOCHANI MAM TAKI PROBLEM MOZE KTOS MI POMOZE A WIEC TAK:

ZAKUPILEM OSTATNIO PLYTY VERBATIM - DVD MINUSOWE I ZACZAL SIE MOJ PROBLEM PRZEGRALEM SOBIE FILMIK WKLADAM DO ODTWARZACZA STACJONARNEGO A TU PISZE NO DISC I NIECZYTA WSADZAM DO KOMPA WSZYSTKO NA MIEJSCU CHODZI JAK TRZEBA WKURZYLEM SIE I NAGRALEM TO SAMO NA DVDRW + TDK WKLADAM DO ODTWARZACZA I ZNOW TO SAMO NO DISC JAKA TEGO MOZE BYC PRZYCZYNA NA MINUSOWYCH PLYTACH VERBATIM OSTATNIO PRZEGRALEM FILM I WSZYSTKO CHODZI JAK NALEZY A NA PLUSOWYCH ZONK DODAM ZE POSIADAM NAGRYWARKE LITION 451S I WCZESNIEJ NAGRYWALEM FILMY NA PLUSOWEJ PLYCIE VACOSS OCZYWISCIE RW I NIE BYLO ZADNEGO PROBLEMY Z ODTWARZANIEM W STACJONARCE CZYZBY STACJONARKA NIE CZYTALA TYCH NOWSZYCH PLYTEK DVD A MOZE COS NIE TAK Z MOJA NAGRYWARKA JEZELI KTOS ZNA ODPOWIEDZ BARDZO BYM PROSIL POMOCYYYYYY

POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZYCZE SPOKOJNYCH I ZDROWYCH SWIAT

I JESZCZE RAZ DZIEKI ZA JAKAKOLWIEK POMOC POZDRAWIAM

grzes

namor 22.12.2004 21:31

Cytat:

Napisany przez dziamblik
WITAM WSZYSTKICH I POZDRAWIAM KOCHANI MAM TAKI PROBLEM MOZE KTOS MI POMOZE A WIEC TAK:

ZAKUPILEM OSTATNIO PLYTY VERBATIM - DVD MINUSOWE I ZACZAL SIE MOJ PROBLEM PRZEGRALEM SOBIE FILMIK WKLADAM DO ODTWARZACZA STACJONARNEGO A TU PISZE NO DISC I NIECZYTA WSADZAM DO KOMPA WSZYSTKO NA MIEJSCU CHODZI JAK TRZEBA WKURZYLEM SIE I NAGRALEM TO SAMO NA DVDRW + TDK WKLADAM DO ODTWARZACZA I ZNOW TO SAMO NO DISC JAKA TEGO MOZE BYC PRZYCZYNA NA MINUSOWYCH PLYTACH VERBATIM OSTATNIO PRZEGRALEM FILM I WSZYSTKO CHODZI JAK NALEZY A NA PLUSOWYCH ZONK DODAM ZE POSIADAM NAGRYWARKE LITION 451S I WCZESNIEJ NAGRYWALEM FILMY NA PLUSOWEJ PLYCIE VACOSS OCZYWISCIE RW I NIE BYLO ZADNEGO PROBLEMY Z ODTWARZANIEM W STACJONARCE CZYZBY STACJONARKA NIE CZYTALA TYCH NOWSZYCH PLYTEK DVD A MOZE COS NIE TAK Z MOJA NAGRYWARKA JEZELI KTOS ZNA ODPOWIEDZ BARDZO BYM PROSIL POMOCYYYYYY

POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ZYCZE SPOKOJNYCH I ZDROWYCH SWIAT

I JESZCZE RAZ DZIEKI ZA JAKAKOLWIEK POMOC POZDRAWIAM

grzes

po pierwsze to NIE KRZYCZ (wyłącz Caps Lock)
a po drugie to wychodzi na to że twoja stacjonarka nie czyta "+"
masz dwa wyjścia
- palić na "-"
- lub palić na "+" ale przy użyciu BookType (po wypaleniu płyta będzie widziana jako DVD-ROM) i bez problemu czytana

dziamblik 22.12.2004 22:17

powiem szczerze to troche amator zemnie czy moglbym prosic o wyjasnienie co to book type pomocyyyyy! dzieki

namor 22.12.2004 22:50

Cytat:

Napisany przez dziamblik
powiem szczerze to troche amator zemnie czy moglbym prosic o wyjasnienie co to book type pomocyyyyy! dzieki

wpisz tu http://forum.cdrinfo.pl/search.php BookType a dowiesz się wszystkiego
powodzenia

WIEKO 23.12.2004 23:31

Ilość załączników: 1
Ja mam inny problem mam nagrywarke 1633S biosik BS41 i BookType133 poprostu nie rusza. Co moze byc nie tak ?????

zorba 25.12.2004 23:01

ja mam takis am problem co moj przedmowca i mimo ze na stronie liteona jest napisane ze booktype 133 obsluguje SOHW-1653S to mi nie dziala. coz tym fantem??

VIZZARD 26.12.2004 00:19

Cytat:

Napisany przez zorba
ja mam takis am problem co moj przedmowca i mimo ze na stronie liteona jest napisane ze booktype 133 obsluguje SOHW-1653S to mi nie dziala. coz tym fantem??

A na jakim biosie? ???

zorba 26.12.2004 00:44

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
A na jakim biosie? ???

na tym starym i na tym najnowszym z piatku jest ten sam blad ktory wkleil Wieko

VIZZARD 26.12.2004 01:08

Cytat:

Napisany przez zorba
na tym starym i na tym najnowszym z piatku jest ten sam blad ktory wkleil Wieko

To niedobrze :nie:

Miałem tezę, że dotyczy to biosów z serii BSxx

A tu jednak nie ... :idea:

WIEKO 26.12.2004 23:29

Znalazlem rozwiazanie tego problemu z BookType133, przynajmniej umnie funguje wystarczy wklejic z nero plik "WNASPI32.DLL" do katalogu z programm i powinno fungowac :]

zorba 27.12.2004 12:03

Cytat:

Napisany przez WIEKO
Znalazlem rozwiazanie tego problemu z BookType133, przynajmniej umnie funguje wystarczy wklejic z nero plik "WNASPI32.DLL" do katalogu z programm i powinno fungowac :]

WIEKO GENIALNIE JUZ MI DZIALA THX

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:40.