![]() |
Nero 5
Mam problem moze nie z zsamym programem (bo z nim nie mam) ale przy wkladaniu czystej plyty no nagrywarki nagle (dokladnie po zainstalowaniu CDRWIN) po autoodtworzeni znikl mi. mam puste okienkio (windows XP). teraz mam jeszcze alcohola bo zainstalowalem go. co mam zrobic aby tam go przywrocic bez ponownej instalki ??? ??? ???
ludzie :pisze: :pisze: :pisze: |
Cytat:
|
A o so chosi?
|
Problem
ok zaczne od nowa. a wiec gdy wkladamy jakas plyte np ze zdjeciami do cdroma to w windowsach XP i jest wlaczona opcja autostart to pojawia nam sie okienko z np: nie wokonuj zadania , pokaz jako pokaz slajdow itd. chodzi mi jak pisalem wczesniej o nero. znikl mi z tego okienka i nie wiem jak go tam przywrocic ??? nie chce instalowac nero od nowa bo i tak nie mam go na cd tylko na dysku. :help: :help: :help:
tego kogo rada pomoze moze liczyc na dodatkowe pkt reputacji :D |
Yyyy, a jaki jest problem w zainstalowaniu nero z dysku? Proces instalacji nawet na słabych!! komputerach powinien zając około 5min.....
|
ee ale co ma do tego nero? Przez przypadek musiałes naciskac nic nie rob i powtarzaj zawsze wybrana akcje czy cuś.. to jakoś w rejestrze mozna ustawić of korz a tak to jakims tweakerem...tweakxp chyba :P
|
jak??
Cytat:
jak mozna zainstalowac z dysku skoro nie mam instalki??? |
Ludzie :help:
|
Cytat:
A wyświetla ci sie wogle ten autorun? czy może brakuje w nim po prostu tylko ikonki nero? |
Pomocy
W tym autorunie nie ma wlasnie ikonki i wogole czegos z nero. jak zrobic aby tam sie pojawilo??? :help:
|
sciagnij ze strony microsoftu tweakui
tam masz opcje edycji tego okienka autostartu mozesz dodawac lub kasowac wpisy stamtad imho najprostsza metoda na przywrocenie bez reinstalacji nerona sciagnie sie szybciej niz nero bo ma cos kolo 1MB albo jakos w podobie |
A inny sposob???
|
Cytat:
Ściągnij Nero!! Ale masz problem :P Paczka nerona zajmuje około 25MB..... PS www.nero.com |
zreinstaluj system :P nic nie musisz sciagac :P
masz dwa rozwiazaia i jeszcze malo? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:24. |