![]() |
Edwardo...
Cytat:
W komentarzach! On żyje! A odszedł od nas przed wakacjami, może się odezwie... :) |
Właśnie, co się z nim stało? Wogle go tu nie ma....
PS Baku pw !!!!!! |
|
Czyli widać że nie chce tu przebywać, tak można wnioskować z jego wypowiedzi.
|
Cytat:
|
Cytat:
Przeciez bez niego sie nie potniemy, ale to jest nie mile |
ej chlopaki!
kurcze, to nie ma byc tak! z pieternielem gadalem na ten temat, wyjasnilem mu co i jak, ze studia ze czasu nie mam, ze nie mam nawet kiedy isc po chleb do sklepu :) ale skoro takie akcje odchodza, to nic innego nie pozostaje mi jak tylko wpadac coddzienie chociaz na te 30minut i wlaczac sie do dyskusji ale ostrzegam, nie bede czytal starych topicow. plizzz nie karzcie mi tego robic :) tak wiec WIATAM po dluzszej przerwie! widze, ze nielze ponabijaliscie liczniki i reputki! no no! no io avatarki niektorzy pozmieniali, az ciezko sie przyzwyczaic... nowe twrze... duuuzo zmian, mam nadzieje ze zaleglosci nadrobie pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za to co wyszlo ze niby nie chce tu zagladac! |
No nareszcie sie pokazales ;p
|
Cytat:
|
Wrócił - nareszcie :piwo: :zespol: :sluze:
|
wg mnie nie chodzi o to, zeby sila cie trzymac
tylko zebys nam na plecami nie robil :) |
Cytat:
spock! kurcze! aaa!!! oszaleje, przeciez nie robie wam za plecami! gdzie jak kiedy? i nikt mnie tu sila nie trzyma, przyszedlem bo sie stesknilem, napisalem, bo zobaczylem, ze jeszcze o mnie nie zapomnieliscie... i wiesz, mozesz mi powiedziec ze teraz to moge spier*** ale tak szybko sie mnie nie pozbedziesz :P pozdrawiam! Edi |
@Edi, spock pewnie miał namysłi:
Cytat:
|
Dobra nieważne! Ważne jest że jest juz z nami spowrotem :D
|
Cytat:
tylko ze napsialem to tak: ylko cii... nie mow oftopicowcom ze mnie widziales ;) " co dla mnie nie rowna sie: "ylko cii... nie mow oftopicowcom ze mnie widziales" przeciez emotioikonka wnosi cos do wypowiedzi....nie po to one sa... aaa!!!! glupio mi ze zle zostalem zrozumiany.... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:38. |