![]() |
Ja wiedziałem ,że prędzej czy puźniej wruci :)
|
Witam spowrotem :)
|
jeszcze raz witam wszysctkich! jeszcze raz dobrego na swieta!
PS. paja, kto mowi ze sie tyle ucze ze na kompa czasu nie mam? :) zajecia mam, trza isc na niektore, trza sie wyspac tez czasem, isc na piwo, poczytac newsy... kobieta sie zajac co najwazniejsze! no a na takie przyjemnosci jak forum malo czasu zostaje... ale teraz swieta to sie znalazlo i napisalo :) tylko ze od poniedzialku przez 7 dni bez neta bede, hmm nawet bez kompa bede, na koncu swiata gdzies. no! postaram sie nie zniknac. |
Ostatnio tu mamy jakieś powroty do przeszłości czy jakoś tak. Wszyscy starzy userzy wracają na święta (patrz ---> misz_masz ||)
A więc Edwardo :wesswiat: |
Witaj Edwardo wsrod zywych ;). Wiecej nie znikaj.
|
Siemanko :) Dobrze ze wrociles!!
|
Siemano ponownie Edwardo...
|
qdre ale motanie - witamy! i nie znikac :P
|
wow chciałbym się tak uczyć by nie mieć czasu na komp.
edwardo witaj spowrotem... a wiecie co z gorzalą (ew. gorzałką) bo chyba też nas opuścił :ysz: |
Cytat:
heh, dalej zagladam w komenty czasem mam chec dopsiac cos...no ale... ale teraz nie bede sie powstrzymywal ;) |
Cytat:
...jeszcze pamiętam jak oftopikowaliśmy na głównej CDRinfo w komentarzach ;) Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
ee wszyscy kręcicie :D |
Cytat:
chcialbym aby tak bylo :] |
Cytat:
tylko ze napsialem to tak: ylko cii... nie mow oftopicowcom ze mnie widziales ;) " co dla mnie nie rowna sie: "ylko cii... nie mow oftopicowcom ze mnie widziales" przeciez emotioikonka wnosi cos do wypowiedzi....nie po to one sa... aaa!!!! glupio mi ze zle zostalem zrozumiany.... |
Dobra nieważne! Ważne jest że jest juz z nami spowrotem :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:19. |