![]() |
Pomóżcie
Wczoraj zaktualizowałem biosa nagrywarki.Mam osobno odtwarzacz CD Sony od wierzy i kiedy¶ przed aktualizacj± czytał mi wszystkie płyty Cd które wypaliłem na kompie a dzi¶ nagrałem jedn± płytke i nie chce jej czytać:( a w kompie na cd-romie normalnie lata co to możę być?? to od tej aktualizacji jak tak to chciałbym wiedzieć czy idzie powrucić do starszej wersji biosa?
|
taa...a jak± masz nagrywarkę?
|
Moja Nagrywarka to Samsung SW-252F a dodam żę miałem chyba biosa R801 a zaktualizowałem do R805 Tu jest link jakie ona ma biosy ale R801 nie ma:(
http://cdrinfo.pl/software/stronaspw...eid=3354143014 aha i nagrywam płyty audio na 4 x zawsze. a inne płyty te co kiedy¶ nagrywałem czyta normalinie w CD ku |
Witam!
To na poczatek sprobuj nagrac 12x bo nie zawsze powoli znaczy dokladnie. |
Ale jak na kompie bez zarzutu lata??:(
|
Nagrałem drug± płyte i lipa
tak samo:(:( da się jako¶ powrócić do starszego biosa?? czy jak sformatuje dysk to bedzie po staremu?? czy to w biose od kompa się zaktualizowało??:( |
Witam!
Oj widze, ze nie masz zielonego pojecia o czym piszesz... firmware nagrywarki nie ma nic wspolnego z biosem plyty glownej... niestety format dysku nic tutaj nie zdziala. Gdybys mial Lite-On'a to sprawa bylaby banalna MtkFlash... ale do Samsunga to nie wiem jakie jest narzedzie. |
I co ja mam teraz Zrobić??:( Zachciało mi się aktualizacji :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:53. |