![]() |
Plebiscyt Złoty Komputer 2005 - nominacja dla CDRinfo.pl
Mam przyjemność poinformować, że serwis CDRinfo.pl dostał nominację w Plebiscycie Złoty Komputer 2005 organizowanym przez Komputer Świat.
W kategorii Serwisy internetowe oprócz nas znaleźli się: Potal Wiedzy Hipermarket24.pl FrazPc.pl Allegro.pl Interia.pl Soho mBank Benchmark.pl o2.pl Money.pl Polska Akcja Humanitarna Blog.pl Iplay.pl Gry Online Onet.pl Dziennik Internautów Wszystkie szczegóły znaleźć można w bieżącym numerze KŚ (1/2005) i na stronie http://www.komputerswiat.pl/zloty_komputer. W tym miejscu pragnę podziękować wszystkim Użytkownikom naszego serwisu, bo to dzięki Wam się rozwija i dzięki Wam dostaliśmy tę nominację. To, które miejsce zajmiemy w tym Plebiscycie zależy tylko od Was. Są 3 metody oddania głosu - 2 z nich wymagają posiadania bieżącego numeru, w którym jest Unikatowy Kod Uczestnika (UKU): 1) Wysłanie ankiety z KŚ 1/2005 - wymaga UKU 2) Wysłanie SMS z kodem - nie wymaga UKU 3) Wysłanie ankiety ze strony http://www.komputerswiat.pl/informac...5/ankieta.html - wymaga UKU punkty 1 i 3 nie wymagają komentarza. Jeżeli ktoś ma bieżący KŚ i uważa, że zasługujemy na ten głos, to będziemy bardzo wdzięczni. Jeżeli chodzi o punkt 2, można wysłać SMS o treści ZLOTY 3307 na nr 7192. Koszt tego sms to 1 zł + VAT (1,22 brutto). Tak samo jak w poprzednim przypadku, jeżeli ktoś czuje, że jesteśmy warci wydania tego 1 zł (+ VAT oczywiście ;)), niech wyśle SMS. Będziemy się cieszyć z miejsca w pierwszej 15, a pierwsza 10 to już jest szczyt marzeń. Konkurencję mamy mocną, tak więc liczymy na Was :) Z góry dziękuję za wszystkie głosy oddane na nasz serwis :-) Pozdrawiam Bartek Wróbel red nacz CDRinfo.pl |
No pięknie, pięknie. Obyt tak dalej. Chociaż pierwszego miejsca CDRinfo raczej w tym roku i tak nie zajmie (obym się mylił ;) ), to to i także jest wielki sukces znalezienia się w gronie nominowanych.
Głosujcie, głosujcie i namawiajcie innych żeby głosowali! Pozdr. |
Cytat:
|
Cytat:
cdrinfo to porzadny serwis i zasluguje na nagrode. kto sie nie zgadza temu ban ^_^ ^_^ :jezyk: :jezyk: |
Panowie no to świętujemy... :piwo:
|
A no to zagłosuję na pewno :)
I tak miałem wziąć udział, bo nagrody zawsze są kuszące, ale tym razem będzie też inny powód :) |
SMS poszedl. Zycze powodzenia zebyscie zajeli jak najlepsze miejsce!!! :)
Gdzie mozna zobaczyc jakiemu produktowi jest przypisany jaki kod SMS. Bo kcialem jeszcze zaglosowac na inny produkt?? |
Cytat:
|
Pomożecie....Pomożemy !!!
głosik oddamy na pewno ...:) |
ladnie to mi sie podoba aby tak dalej cdrinfo.pl :)
|
NO!! WYSYŁAM I TO NAWET 5!! A szkoda że to w gazecie Komputer Świat... nie lubie jej zbytnio... ale dla CDRinfo.pl I do all :)
|
Cytat:
|
Sms poszedl!!
Mam nadzieje ze CDRinfo znajdzie sie chociaz w pierwszej 5 :jupi: |
SMS poszedł :D
Będzie dobrze :piwo: |
Sms poszedł!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30. |