![]() |
Cytat:
wersja jest zarąbista! Tylko się pospiesz, bo ponoć niedługo już jej nie będzie! |
Czy ktoś wie gdzie teraz jest to cudo ?
Niestety nie poradziłem sobie z wejściem na ftp://130.39.100.205/_vti_pvt/TAGGED. |
A bajdełej Panowie... czemu u jednych śmiga bez fixa a u innych nie???? Widze że to nie wina OS /systemu/ tylko chyba zainstalowanych sterów czy sprzetu??? Moze ktos ma jakowyś pomysł skad takie dziwne zachowanie. Ja instalowałem go na W2k PL zarówno na świeży system jak i po zdeinstalowaniu WinOnCD 3.8... w obydwu przypadkach FIX był konieczny..
Acha jeden PC to PIII na Asusie CUBX-E /BX440 plus SCSI Promise/ a drugi PIII na Abicie BX133 /BX440 z RAIDem HPT370/. |
fix jest do pobrania pare postow wyzej
|
Czy ktos bylby tak mily i przeslal mi cracka na konto ar123@poczta.onet.pl
do winoncd5 - oczywiscie Pozdrawiam |
Cytat:
|
to co rozpakujesz wkopiuj to foleru
Program files>roxio>winoncd i nadpiszistniejace tam pliki |
Cholera, gdzie podmienić ??? tego fixa. Może ja jestem idiota informatyczny, ale miałem trochę mało czasu ;p i jeszcze tego nie rozgryzłem ;D ?
|
Hehehe działa bogdan thx za Fixa :) no i można się bawić Pozdrowienia
|
Cytat:
moze dzialac tylko tam, gdzie uchumiamia sie Wion Bez FIXA. Jesli potrzebny jest fix ( czyli de facto ***** ) to sie wtedy nadpisuje i po zawodach z PL. Nie mecz sie i olej narazie PL musle ze niedlugo CACK spolszczy fixa |
Cytat:
|
Witam. Mam działającego winoncd 5 jeśli ktoś by chciał to prosze na gg 386400 ale tylko konkretne łącza na sdi niemam zbytnio czasu
|
Cytat:
|
ale co zrobic aby teraz zadzialala PL nakladka?
|
dobra robota panowie :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:50. |