![]() |
Der Untergang
I nie ma :(((( nigdzie nie ma...napisow do tego filmu. Tylko jakies barany uploaduja napisy pod tą nazwą która nie ma nic wspolnego z tym filmem :( na napisy.org czy napisy.info tez nie ma.....ciemnosc widze.....Dlaczego to nie jest jeszcze przetulmaczone...
|
Rozwaliłeś kiedyś wiate na PKS? Jak nie to najwyższy czas... Człowieku jakie Ty pytania zadajesz! GOOGLE.PL JAK NIE MA TO NIE MA!! O CO CHODZI? CHCESZ? TO SAM PRZETŁUMACZ
|
Pytania odpowiednie do dzialu Offtopic. A twoj komentarz jest zbedny wiec idz sam i rozwal wiate czy cokolwiek chcesz
|
A dlaczego jeszcze nie ma Lite-ON SOHW-1693? :|
Takie pytania zadajesz.... Albo jak właczyć WinAmpa jak nie mam skrótu na pulipice.. |
Małolat idz sie poucz jeszcze troche..bo pytania zakończone są tym "?"
|
Ja mówie pytania... a nie pytanie... (czyt. Twoje poprzednie posty)...
Po co nam piszesz ze nie ma napisów do tego filmu? :| |
Cytat:
|
Bo nie ma :) I moze jakis dobry czlowiek stąd bedzie miał :)
|
Cytat:
|
Ale roznie to bywa :) Np. jeden koles mial napisy (niestety falszywe) na swoim prywatnym FTP :) a googlacz tam juz nie siega
|
Cytat:
Swoją drogą bardzo to dziwne bo filmik ma chyba jakieś dwa miechy. Musisz czekać || |
Cytat:
Hehe :) No dzieki, bo wszak co dwie głowy to nie jedna :) No mnie tez to dziwi ze nie ma jeszcze napisow . Dlatego tak myśle "dlaczego to nie jest przetlumaczone?"....hmm moze znajde odpowiedz na pks, tam taka fajna wiata stoi to rozwale ja :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:33. |