![]() |
Pomóżcie w dokonaniu wyboru.
Witam. Mam wielki dylemat z zakupem nagrywarki DVD i nadzieję, że pomożecie mi w dokonaniu wyboru :) Uzbierałem mniej więcej 300 zł. i zastanawiam się nad czterema wypalarkami. Nagrywać będę divxy i filmy dvd, kopiowanie i łamanie zabezpieczeń oryginalnych gier mnie nie interesuje, także wiedząc o tym co byście mi doradzili z tych modeli ?
1. Toshiba SD-R5372 DVD R/RW +/- OEM 2. NEC ND-3500A 16x OEM 3. LiteOn SOHW1653S DVD R/RW +/- OEM 4. LG SuperMulti GSA-4120B DVD+/-RW retail P.S. Dużo wypalać raczej nie będę... |
Raczej dużo też nie czytasz...
|
Cytat:
Skreśl nieparzyste i rzuć monetą;) albo zagraj w "Idź na całość" maniek |
wez LG 4163B jedyny słuszny wybór
|
No nie wiem, mam teraz prawdziwy dylemat, bo znajomy, który zaopatruje mnie w sprzęt powiedział, że bardzo dobre są nagrywarki Samsunga TS-H552B. We wszystkich hurtowanich mu je polecano. Co o tym myślicie?
|
Cytat:
maniek |
Za Twoją radą postanowiłem zmienić zamówienie z samsunga na tego neca, mam nadzieję, że faktycznie jest to lepsza nagrywarka. Dopiero teraz zauwazyłem że posiadasz neca i martwie się, że po prostu wychwalasz to co sam posiadasz, bez względu na rzeczywistą wartość produktu....
|
Ja Neca nie mam i sam go pochwalę :) Dobry kawał nagrywary
Pozdro! |
LG SuperMulti GSA-4120B DVD+/-RW retail :peace:
|
Cytat:
maniek |
maniek ja to robie w dobre imie nauki :)
bo mi sie nie chce czekac zeby wszystko sprawdzac ale chce pokazac jak plex pali. wiesz dla mnie to licza sie cyferki i wykresy bo i tak jak plytka jest nagrana nie wazne jak no nie mowie ze super zle to na stacjonarce pojdzie :) |
Cytat:
maniek |
nie kupowalem go wymiana reka w reke :)
cos trzeba robic z mitami przeciez - wieczne byc nie moga :) |
Cytat:
tak samo z innymi napedami nie musisz ich testowac bo to kazda potrafi a forum przynajmniej rozwia sie przez testy ktore doprowadzaja do jeszcze wiekszej wiedzy na temat sprzetu jaki znajduje sie na rynku :D |
Cytat:
maniek |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:21. |