![]() |
mój kuzyn ma jakieś glośniki z Creative SoundWorks (nie pmaiętam numeru) ale są jeszcze 4.1 (kupowane 2 lata temu) - powiem tyle efek jest niesamowity , bardzo czysty dzwięk,dobry bassssss ;) jak na warunki domowe wzupelnosci wystarczy (oczywiscie zalezy jaki masz wielki pokój ,ale jak mieszkasz w bloku to nie buj zaby bedziesz zadowolony)
nie znam sie za bardzo na modelach z tego creativa ale jeżeli to jest ten nowy model to kosztuje on ok 180zl i ma wiecej (LFE) mocy niz jego poprzednicy (ok 10W-dokladnie nie pamietam) a tak sobie mysle i...mój znajomy w tamtym roku też kupowal glosniki z creativa 5.1 i sobie je chwali - wiec nic nie pozostaje tylko isc i je kupic pozdrawiam |
Prosba o opinie w sprawie glosnikow :)
Witam wszystkich serdecznie :)
Mam zamiar kupic glosniki do kompa do gier i filmow. Ze wzgledu na ilosc posiadanej gotowki mysle o: Creative SoundWorks SBS-560 5.1 BOX Bede wdzieczny o opinie posiadaczy tych glosnikow oraz tych ktorzy ich nie posiadaja, o wszelkie sugestie, ewentualnie inne propozycje. Max koszt to 200zl Za wszelkie uwagi z gory dziekuje i pozdrawiam :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:27. |