![]() |
Problem z nagraniem Audio
Mam problem z nagraniem płyty w formacie Audio.
Normalnie wszystko mogę nagrywać, ale gdy chcę nagrać MP3 na Audio to wyskakuje mi komunikat : Some files could not be added because the formats are not supported or the files could not be found Czy wiecie o co chodzi?? |
przekonwertuj mp3 do wav i potem nagraj płytę audioCD z wav`ów.
|
Też już tak próbowałem i wszystko z takim samym efektem końcowym
Niewiem może to od złego podłączenia nagrywarki, ale przecież wszystko inne moge nagrywać. Ten komunikat wyskakuje mi w Nero, a w Easy Creatorze wyskakuje coś takiego: Cytat:
|
Jaka nagrywarka?
Jaka wersja Nero, Easy CD Creator`a? Dziwna sprawa Nero sprawia wrazenie jakby nie mial kodeków - ale do WAV?Kodeki? , A Easy CD Creator jakby mial stara baze nagrywarek Zapytam z ciekawosci...aspi zainstalowane? |
Aspi nie mam zainstalowane
Nero wersja 6.3.0.0 Easy Creator wersja 5 Platinum Nigdy nie miałem problemów z nagrywaniem płyt, ale gdzieś miesiąc temu rozkręciłem cały komputer na części, to może źle go złożyłem bo od tego właśnie czasu nie mogę nagrywać Audio |
Nero Info Tool pokazuje mi że w Nero nie mam zainstalowanych Aspi, jeśli przez to nie moge nagrywać to skąd mogę pobrać te sterowniki, bo z tej strony coś ściągłem ale nie wiem jak to uruchomić i gdzie to wkleić
|
A podpioles spawarke pod ta sama tasme i w te samo miejsce? Spobuj innej kombinacji.
Pamietam, ze na moim aktualnym TEACu tez kiedys wywalao mi rozne bledy. Wystraczylo ja przepiac w inne miejsce. |
Cytat:
ForceAspi znajdziesz u Y@nkee_PL w podpisie ;) pozdro ;) |
lub tutaj...:
http://www.dawnload.net/cdr_software...ls/frcaspi.cfm |
Sprawdź, czy wszystkie pliki mają próbkowanie 44.1KHz - jak nie, to przekonwertuj.
Tak czy inaczej nagrywanie CDDA z MP3 to IMO nie najlepszy pomysł. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:32. |