![]() |
Cytat:
|
Siemka
Ja proboje wypalic LOTR:BFTME z obrazu *.iso Nie wiem czym to wypalic. Wypalalem Clonem i Alcoholem i nic wiesza sie podczas instalacji :/ W pliku NFO przeczytalem ze zabezpieczona ta Gre SD4... ale chyba jeszcze czegos takiego nie ma. Nawet nie wiem czy moja nagrywarka daje rade SD3. A mam: Line ON DVDRW LDW-851S |
@wolf
Starsze wersje A-Ray mialy profilera ^_^ ale logicznie rzecz biorac, to chyba nie beda rozpoznawaly nowych zabezpieczen typu safedisc3 itp. BW5Tweaker ma opcje ale ktore wybrac do ktorego zabezpieczenia. Probowalem zrobic kopie Medal Of Honor Pacific Assault. BW5Tweaker zostawilem tak jak byl, uruchomilem BW i przy koncu kopiowania na dysk pc sie zawieszal-reset. Kopie zrobilem Nero w/g opisu zamieszczonego w innym poscie o MOH PA. "Cukierka" z gcw nie udalo mi sie sciagnac bo wszystkie serwery dziwnym zbiegiem okolicznosci nie dzialaly lub pokazywaly reklamy komorek. Na innej stronie znalazlem chyba oficjalnego "moh_pacific_assault_patch" i cukierka, ktory jednak tez nie chodzi, brakowalo bibilioteki granny2.dll. Znalazlem, wrzucilem do systemu, to melduje, ze w granny2.dll nie moze znalezc "_GrannyTransformFile@20". Fajnie,myslalem, ze pogram bo orginal musze dzis rano oddac a tu kicha. |
A-Ray Scanner miał do wybory profile ale musisz poszukać werji 1.0 bo on posiadała w sobie profilera, w tym do BlindWrite 5 a werji 2.0 został on wycięty z programu
|
Jest na stronie głównej CDRInfo.
Pozdrowienia. |
A mozes zmi podac jakis link skad moge zassac uaktualnienia bazy nagrywarek pod Alcohole 120% ??
|
Sprawdźcie czy po uaktualnieniu bazy danych nagrywarek dla Alcohola ,sytuacja się nie zmieni. nie mam jeszcze spawarki DVD ale mnie też interesuje ten problem.
|
Cytat:
MA KTOS SPOSOB JAK WYPALAC GRY DVD Z UZYCIEM PROFILI ZABEZPIECZEN??? |
Cytat:
Czegoś tu nie rozumiem :pisze: |
Magic ISO Maker v4.8 wyglada niezle, tylko z wykupieniem seriala wyglada gorzej.Bylem w kilku sklepach ale towar byl jakis nieswiezy, v4.8 nie chciala go strawic.
Pozdro. |
http://www.magiciso.com/
Oficjalna strona programu MagicISO. Do pełnej wersji należy wykupić serial. Program w głównej mierze służy do robienia obrazów ISO z płyt DVD/CD. Istnieje możliwość korzystania z opcji wypalenia. Ja wypalam pod Alcoholem 120% na najmniejszej prędkości. Używam wypalarki Asusa i Liteona. Płytki DVD+R Verbatim lub TDK. |
Zapodaj jakis link do tego softu :)
PS A jak z wyborem zabezpieczen czy cos ?? pali bez problemu gry DVD z zabezpieczeniami?? Czy wybiera sie w nim jakies profile?? |
Witam
Proponuje używać do kopiowania gier na DVD programu Magic ISO w najnowszej wersji. Ja używam tego programu od ponad roku i ani raz na nagrywarkach Liteona czy Asusa nie straciłem żadnej płytki, wszystko jest pięknie nagrane. Najlepiej używać do robienia obrazu programu MagicISO. W Magic ISO można również dodawać cukiereczki. Następnie można używać Alcoholu 120% czy Blind'a do wypalania ISO. Ja stosuje w tym przypadku Alcohol 120% i wszystkie gry jakie ukazały się na PC kopiuje w ten sposób i działają bezproblemowo. Gry na DVD wrzucane na neta przez zachodnie grupy są robione w MagicISO gdyż robi dokładną kopie obrazu i bez problemu można wypalać. Pozdro. |
@wolf,
A-Ray Scanner chodzi super, pokazal po zeskanowaniu Far Cry zabezpieczenie Safedisc 3.20.022 a nie jak ClonyXXL Safedisc 2. Czytalem gdzies, ze program ten wspolpracuje z CloneCD, BlindWrite, Alkoholem & Co, jesli to prawda, to jak przenosi sie profile do np: BlindWrite? Nie moge nigdzie znalesc takiej opcji. Szukam BlindWrite Tweaker ale zaden link do nowej wersji nie dziala, znalazlem tylko francuska :podbite: wersje, trzeba poczekac. Pozdr. |
A-Ray Scanner w najnowszej wersji ma do dane wsparcie dla skanowania płyt DVD
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |