![]() |
Czy są jakieś różnice pomiędzy LG GCE-8160B OEM a BOX?
Czy są jakieś różnice pomiędzy sprzedawaną w sklepach
nagrywarką LG GCE-8160B w wersji OEM a nagrywarką w wersji BOX? Interesuje mnie to w związku z zastrzeżeniem dotyczącym nowego biosu 2.01 mówiącym, że nie należy go instalować w nagrywarkach typu OEM. Czy chodzi tu o nagrywarki OEM, które można kupić w sklepie, czy tylko o nagrywarki montowane w komputerach firmowych np.:HP, Compaq ... |
Jest ale jezeli chodzi o sama nagrywarke to nie.
Roznica jest tego typu, ze w oem dostajesz tylko sam program do nagrywarki. Natomiast w box dostajesz program 2 plyty cdr , 1 plyte cdrw lub cos w tym stylu. Mozesz takze box dostac w kartonie a oem w folii. Takie tam ***y. |
A o co chodzi z tą uwagą dotyczącą biosu 2.01, mówiącą że nie należy go wgrywać w nagrywarkach OEM-owych?
|
Nie wiem nic o tym biosie.
To chyba jakas bzdura. Wedlug mnie w ogole nie powinno sie zmieniac biosu, jezeli dobrze ci wszystko chodzi. Pozniej cos ci nie wyjdzie i bedziesz plakal na forum jak niektorzy "pomozcie, w czasie wgrywania biosu cos mi siadlo i nagrywarka nie dziala"... |
Cytat:
Najtaniej chyba wychodzi w media markcie -widzialem ja za 429zl (zafoliowana). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:11. |