![]() |
Pomocy z uszkodzonym plikiem VTS_01_1.vob
Witam
Mój problem to 1gigowy pliczek który jest uszkodzony :-/ i gdy nagrywam cały film zaden odtwarzacz niechce ruszyc płytki (oczywiscie nero przed nagraniem wskazuje ze jest bład i film moze chodzic niepoprawnie lub wcale) ale zapewniano mnie ze nawet po nagraniu tego filmu z błedem bedzie wszystko ok. W zwiazku z powyzszym - co robic !!! Aby film działał nawet z tym błedem lub jak go skorygować Prosze o pomoc , za wszelkie uwagi, sugestie lub rozwiazanie problemu z góry dziekuje !!! PS.Probowałem przejechac go dvd shrinkiem i lipa niemoze czytac :-/ Pozdrawiam TB |
Popróbuj programem BulletProof File Copy 1.53 PL for Windows
Długo, ale z dobrym skutkiem. Powodzenia |
dzieki juz pedze powalczyc :-)
|
Aj kurde niedodałem ze film był sciagniety i mam go na dysku juz i potrzebuje jakiego softu do naprawy tego uszkodzonego pliku :-/
|
A na czym polega to uszkodzenie? Jaki jest komunikat błędu wyświetlany przez Nero?
|
1 komunikat w nero to:
Dvd-video files reallocation failed.The resulting dvd-video might be unplayable.D you want to contiune?? daje ok i teraz mamy 2 komunikat :-/ Negłowek komunikataku: ----------------------------------------------------------------- Nero ----------------------------------------------------------------- A non critical error occurred during the operation , which may result in a defective write. Do you wish to continue the write anyway? Remaining time until autoclose (sec): 60 YES NO ----------------------------------------------------------------- Tak to wszystko wyglada, zrobiłem wierna kopie aby niebyło zadnych watpliwosci i niejasnosci. Dziekuje za zainteresowanie tematem, pozdrawiam |
Ściągnij z sieci IfoEdit'a. Uruchom. Wczytaj dowolny plik ifo i kliknij na Get VTS Sectors.
|
oki zrobiłem zobaczymy czy teraz wyskoczy cus :-)
jeszcze nie dziekuje bo moge zapeszyc :-P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:00. |