![]() |
multisesyjność w Nero
w Opisach programu Nero w <www.cdrinfo.pl> pod "nowa kompilacja" pojawia się zakładka "Multisesja".
Ściągnąłem najnowszą nero6.6.0.3 i tam jej nie ma. W notebook'u (MAXDATA), który kupiłem w tym roku wraz z wersją Nero-OEM też jej nie ma. Stąd moje pytanie: Jak więc obsługiwać CDR-y z wieloma sesjami za pomocą NERO ? Czy jak się zapłaci za ściągniętą wersję, to zakładka ta się pojawi ? |
Ilość załączników: 1
nie bardzo rozumiem, przecież do multisesji służy pierwsza zakładka, jak na rysunku.
|
Opis na CDRinfo był tworzony na starej wersji Nero i dlatego tam jest zakładka multisesja..., teraz wygląda to tak jak pokazał Zetoxa :)
|
Problem w tym, że w ściągniętym nero 6.6.0.3. nie ma ani zakładki "Multisesja", ani "ilość sesji na płytce", ani innych temu podobnych. Zaczyna sie od "Opcje ISO", potem jest "Opis płyty" itd.
|
Ilość załączników: 1
użyj tego co zaznaczyłem...
|
Już chyba wiem :D (masz chyba wybranego image writera czy jak mu tam)
Włącz nero > nagrywarka > wybór nagrywarki > wybierasz swoją i klikasz OK i teraz powinnobyć ok :D |
Cześć,jak otwierasz Nero włączy Ci się Nero Start Smart ,wybierz zakładkę dane a następnie "utwórz dysk z danymi ".Z lewej strony ustaw Nero Express jako domyślną aplikację która ma obsługiwać ten typ nagrania.W końcowych ustawieniach nagrywania zaznacz "multisesja".Kliknij na dole "więcej" i ustaw "metodę zapisu" na Track-At-Once.Może tu coś Ci wyjdzie.
|
albo tak jak pisze Maciej albo jak pisze gallus
chociaż stawiam jednak tak jak gallus... zamiast nagrywarki wybrany jest Image Recorder ;) |
Gallus miał rację. Dzięki !
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |