![]() |
ProŚba O Pomoc (10 Sekund)
WITAM!
Prosze... pomóźcie mi... Powiedzcie mi czy możecie wejść i coś wrzucić na...... ftp://cdr:info@195.85.209.198:1029 Jak tak, to prosze wrzóccie jakiś plik tam do mnie... obojętnie jaki.. i jak możecie to napiszcie jaki transfer... |
Jakie jest hasło?
|
cdr:info@195.85.209.198:1029
NAPISAŁEM.... cdr - login info - hasło AHA i czy trza się łaczyć PASV czy nie? |
obecnie server FTP 215 ycze...
nie jest obsługiwany |
dziala, dalem tam male co nie co :D
|
Cytat:
|
@maj3 .. a jak się łaczysz? Skąd masz łacze?
|
Zostawilem dokumencik na serwie...poczytaj ;)
|
Cytat:
|
OK, dzięki Wam..
Chciałbym poznać zasade, dlaczego coniektórzy mogą się z nim łaczyć a czemu coniektórzy nie mogą :( ? |
Ja sie łączyłem przez Total Commander'a :spoko:
Własnie Ci wysylam trailer gry Rainbow Six 3: Black Arrow ;p Transferek 12kb/s |
Cytat:
|
Total commander łączy sie bez problemu, a internet explorerze 6.0 wyskakuje okno
Błąd Folderu FTP Wystąpił błąd podczas otwierania folderu na serwerze FTP. Upewnij się czy masz uprawnienia dostępu do tego folderu. Sczegóły. 200 Type set to A. 550 Passive mode not allowed on this server. ----Edit-- Mam Neo ale wyczerpałem limit to nie podam szybkości |
A mi cały czas nie chce wejść :nie:
NEO 640 Próbuje wejść przez moje miejsca sieciowe i nic :smutny: Przez FireFox'a tez nie wchodzi :nie: |
Znajomy ma NEO tą najwolniesza i wchodzi mu.. czyli trzeba się łaczyć pasv czy bez pasv?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:38. |