![]() |
Cytat:
help |
A spróbuj wejść na te ftp za pomocą klienta - np. Flash FXP, Total Commander
|
No może dzisiaj ktoś mi pomoże ?
|
NAV 2005.FireFox i wystarczy(czasem skan AdAware).Format mi się zdarza z własnej ciężko zapracowanej winy, też nie częściej niż tobie.Wszystkie nieszczęścia biorą sie zazwyczaj z powodu konfliktu programów,sterowników itp.
|
Wolę dmuchać na zimne
U znajomych widzę że mają kłopoty i często format kompa muszę im robić, a u mnie od roku nic-zero wirusów, trojanów itp. |
Cytat:
A tak między nami to po cholerę Ci tyle zabezpieczeń? BANK jakiś prowadzisz? Ja od 6 lat na stałym łączu jadę i ogniomurki instalowałem dla celów zabawowo-edukacyjnych.Więcej z nimi kłopotu niż pozytku dla zwykłego użytkownika. |
Utworzyłem sobie regułę
zezwalaj na połączenia z ftp na portach 20,21 TCP i UDP i dalej nie chodzi :blee: |
Chyba w tym temacie Ci nie pomoge.Zawsze zostawiam ustawienia domyślne i nie wgłębiam się w szczegóły.
|
Cytat:
na którym porcie chodzi ftp ? ok. znalazłem FTP port 21 ale dalej mi nie przepuszcza ? |
Nie znam NIS 2005. Mam zainstalowany NAV 2005, Który wyłącza zaporę systemową i włącza swoją i u mnie wszystko działa. Czasem NAV sam pyta czy przepuścić połączenie.
|
Czy ktoś wie co i gdzie należy ustawić w NIS 2005 aby te linki mi zaczeły działać ?
kurcze transakcja ftp z TC też mi nie działa przy włączonej zaporze :blee: |
Ja też wszystkie pobrałem bez problemu i działają ;)
|
Próbowałem z FF i IE i ciągle nic
chyba spróbuje na chwilę wyłączyć Firewalla ps. pomogło muszę pogrzebać w ustawieniach NIS 2005 |
Cytat:
|
Problem z pobraniem z ftp
ftp://www.leadtek.nl/support/downloa...tPVR_41007.zip
ftp://www.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv...ver_update.pdf ftp://www.leadtek.nl/support/downloa..._88X_41124.zip ftp://www.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv..._88X_40719.zip Czy któryś z powyższych linków wam działa, bo od dłuższego czasu nic nie mogę pobrać ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11. |