![]() |
To jest tylko ostrzeżenie i możesz je swobodnie zignorować. Scenarist jest na tyle miły i informuje, że po przeskoczeniu do rozdziału jakiś napis nie będzie widoczny (bo zaczął się wcześniej). W oglądaniu filmu to też nie powinno przeszkadzać. Jeszcze nie widziałem płytki, na której środek kwestii czy dialogu wypadałby na styku rozdziałow (a napisy na ogół wiszą ciut dłużej na ekranie)
|
dzieki, no nie wiedzialem, ze masz w opisie linki, poniewaz nie zauwazylem twoich postow wczesniej, ale wielkie dzieki :)
|
Cytat:
... i mój podpis... Tam masz link do artykułu o podstawach authoringu w Scenariscie i jest opisane jak sobie poradzić z tą uwagą... Pozdrawiam! |
angielski znam bdb tylko chodzilo mi jak to zrobic, zeby nie wyskakiwal ten blad :)
|
trzeba się było uczyć języków ;) jeden z napisów "zahacza" o następną scenę (chapter) w filmie - skoryguj czas startu napisu albo sceny. o ile mnie pamięć nie myli to można to szybko poprawić i będzie OK...
|
błąd w scenarist
importuje wszystko ale potem ten blad wywala
"Warning The subpicture (stream 1 in Video Track "VTS_01_PGC_01") is across scene break at 00:05:28:00. The subpicture will not display when jumping into the scene. Please adjust the subpicture start time or scene start time." czym to może być spowodowane ? :) help me ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:15. |