![]() |
problem liteon 1653s POMOCY!!!
Mam problem z nagrywarka? Ponagraniu płyty dvd stacjonarne dvd nie widzi płyt, próbowałem nagrywac kopiowac nero 6.6.0.3 clonedvd i nic na kompie film działa super, a na zwykłym dvd wyskakuje bad disc Prosze o pomoc i wskazówki :piwo:
|
jaka plyta :>
czy +r czy -r |
Cytat:
|
spróbuj na +R
|
moze twoja stacjonarka nie lubi -r wiec nagraj na +r i zmien booktype na dvd-rom :)
|
Miałem ten sam problem z tą samą nagrywarką i Mantą Emperorem i rozwiązanie tego problemu - http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=44747&page=4
PS.Turboni Dobrze radzi powiększe jego reputation. |
Cytat:
Z takim stanem punktowym raczej nic mu nie powiększysz :O Zobacz na jakiej zasadzie działają reputacje w temacie o reputkach :mruga: |
No cóż, chciałem dobrze ale jestem maluczki więc muszę wcześniej urosnąć - tylko kiedy to nastąpi?
|
Cytat:
|
Ooooooooo rzeczywiście ale postow mi chyba jeszcze brakuja a tak na licznik to nie będę pisał.
[B]Tytusdezoo,Namor Maj3 - THX za reputacje!!!Będę się starał dalej.[/B] :) :piwo: PS. No to już jeden post więcej. :peace:Turboni - nie zapomnę! |
Cytat:
|
Cytat:
Ps.Gwoli wyjaśnienia - to nie jestem ja! |
Cytat:
Ale to przecież twoje ID, a nie moje :mruga: |
Z tej fotki płynie morał, który zaprzecza obiegowej opini że uśmiech zawsze pomaga w życiu - co sam potwierdzasz. ;)
Ps.Ale ta rozmowa chyba nie jest na temat autora tego topica? |
Cytat:
A co do tematu To autor nie dał odpowiedzi czy rady pomogły I jeszcze jakieś szczegóły mógłby wrzucić np. jaką ma stacjonarkę, itp. ... :taktak: :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:52. |