![]() |
Nagrywarki dwuwarstwowe
Mam następujące pytanie. Noszę się z zamiarem zakupu nagrywarki DVD dwuwarstwowej. Potrzebuję jej przede wszystkim do nagrywania filmów. Która z nagrywarek obecnych na rynku posiada opcję nagrywania dwóch warstw, obsługę tzw. Bitsetingu oraz oprogramowanie Nero najlepiej w wersji 6.
|
szczerze tu masz jak byk napisane. pisz TU a nie zakladaj nowego posta.
skasuj go i tam napisz. Edit: a przeklejony jest tez taki sam temat :( patrz i dopiero pisz |
Nie zastanawiam się czy kupić nagrywarkę czy nie. Potrzebuję nie pouczeń tylko informacji od tych, którzy posiadają nagrywarki o takich parametrach jak napisałem powyzej.
|
to jak bys tam poszukal to bys znalazl informacje po pierwsze.
ja cie nie pouczam ale informacje masz w zasiegu klikniecia a jakos ci sie nie chce. |
Cytat:
Wiesz jaki to dreszczyk emocji założyć tak oryginalny i unikatowy temat :slonik: Poza tym widzisz przecież, że JackW nie jest zwykłym gościem z szarego tłumu :nie: Ale zasługuje na specjalne traktowanie Wiesz: ochronka, szampanik, hostessy, czarny samochodzik i nagrywareczka na tacy A na koniec jeszcze cmoknięcie w sygnet :* :sciana: ^_^ BTW Nagrywarka Dual to nie znaczy dwuwarstwowa - tylko dwusystemowa :czytaj: :czar: |
Tak apropo to wskazany temat preczytałem i niestety nic nowego nie dowiedziałem się. Koledzy zamiast popisywać się na forum złośliwościami, lepiej udzielili by mi rzeczowej odpowiedzi na temat. Co do nazewnictwa to dziękuję za sprostowanie.
|
Chcesz rzeczowej odpowiedzi?
Wejdź sobie po kolei na strony firmowe producentów nagrywarek i sprawdź specyfikacje techniczną oferowanych modeli. |
Cytat:
TU są recki nagrywarek DL - to już jedno kryterium O bitsettingu też tam jest :taktak: I o oprogramowaniu także Tak więc :czytaj: |
No i to jest wreszcie to co mi było potrzebne. Link od VIZZARDA. Jak by mi jeszcze jakiś posiadacz TDK 1616N napisał jak on się sprawuje w praktyce to byłbym wdzięczny.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:35. |