Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Nagrywarki dual (https://forum.cdrinfo.pl/f15/nagrywarki-dual-45709/)

JackW 02.01.2005 12:42

Nagrywarki dwuwarstwowe

Mam następujące pytanie. Noszę się z zamiarem zakupu nagrywarki DVD dwuwarstwowej. Potrzebuję jej przede wszystkim do nagrywania filmów. Która z nagrywarek obecnych na rynku posiada opcję nagrywania dwóch warstw, obsługę tzw. Bitsetingu oraz oprogramowanie Nero najlepiej w wersji 6.

Turboni 02.01.2005 12:45

szczerze tu masz jak byk napisane. pisz TU a nie zakladaj nowego posta.

skasuj go i tam napisz.

Edit:

a przeklejony jest tez taki sam temat :(

patrz i dopiero pisz

JackW 02.01.2005 16:36

Nie zastanawiam się czy kupić nagrywarkę czy nie. Potrzebuję nie pouczeń tylko informacji od tych, którzy posiadają nagrywarki o takich parametrach jak napisałem powyzej.

Turboni 02.01.2005 16:42

to jak bys tam poszukal to bys znalazl informacje po pierwsze.

ja cie nie pouczam ale informacje masz w zasiegu klikniecia a jakos ci sie nie chce.

VIZZARD 03.01.2005 00:24

Cytat:

Napisany przez Turboni
szczerze tu masz jak byk napisane. pisz TU a nie zakladaj nowego posta.

skasuj go i tam napisz.

Edit:

a przeklejony jest tez taki sam temat :(

patrz i dopiero pisz

Turboni!

Wiesz jaki to dreszczyk emocji założyć tak oryginalny i unikatowy temat :slonik:

Poza tym widzisz przecież, że JackW nie jest zwykłym gościem z szarego tłumu :nie:

Ale zasługuje na specjalne traktowanie

Wiesz: ochronka, szampanik, hostessy, czarny samochodzik i nagrywareczka na tacy

A na koniec jeszcze cmoknięcie w sygnet :*

:sciana: ^_^

BTW Nagrywarka Dual to nie znaczy dwuwarstwowa - tylko dwusystemowa :czytaj:

:czar:

JackW 03.01.2005 07:46

Tak apropo to wskazany temat preczytałem i niestety nic nowego nie dowiedziałem się. Koledzy zamiast popisywać się na forum złośliwościami, lepiej udzielili by mi rzeczowej odpowiedzi na temat. Co do nazewnictwa to dziękuję za sprostowanie.

mbar 03.01.2005 08:00

Chcesz rzeczowej odpowiedzi?
Wejdź sobie po kolei na strony firmowe producentów nagrywarek i sprawdź specyfikacje techniczną oferowanych modeli.

VIZZARD 03.01.2005 11:31

Cytat:

Napisany przez JackW
Tak apropo to wskazany temat preczytałem i niestety nic nowego nie dowiedziałem się. Koledzy zamiast popisywać się na forum złośliwościami, lepiej udzielili by mi rzeczowej odpowiedzi na temat. Co do nazewnictwa to dziękuję za sprostowanie.

Dobrze Panie Psorze! :D

TU są recki nagrywarek DL - to już jedno kryterium

O bitsettingu też tam jest :taktak:

I o oprogramowaniu także

Tak więc :czytaj:

JackW 03.01.2005 13:32

No i to jest wreszcie to co mi było potrzebne. Link od VIZZARDA. Jak by mi jeszcze jakiś posiadacz TDK 1616N napisał jak on się sprawuje w praktyce to byłbym wdzięczny.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:35.