![]() |
Ja akurat nie polecałbym lg bo zarówno z DVD-ROM i COMBO tej firmy mam przykre doświadczenia. Jeśli zależy ci na ripowaniu zabezpieczeń to jednak litek. A jeśli jakość odtwarzania audio/dvd itp. to jednak ASUS E616 (mam słabość do tego napędu)
|
Cytat:
Stanowczo za drogi Chociaż te niebieskie płytki "nice" wyglądają dość ciekawie :taktak: Palił już ktoś może na tym? :mruga: |
Dobra to powiedzcie czego nie kupowac bo widze ze wszystkie napedy polecacie i dalej nie wiem co kupic.
Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
a ja standard LG GDR81628
lup pionner 120 a jak nie lubisz tacek to 120s ps. czy ktoś nie widział nagrywarki DVD slot:) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Dla mnie bomba!!! No i wydaje mi się, że naprawdę do siebie pasujecie :taktak: Poza tym uwierz mi, że z Liteonem ci do twarzy :> |
heh... na stronie asusa jest sporo nowych biosow, moze nie bedzie tak tragicznie :-)
a tak BTW: w danych technicznych tego napedu jest cus takiego: MTTR (Mean time to repair) = 30min. Co to jest ? |
Tylko LiteOn 167T lub SONY i odpowiedni biosik do tego(przyspieszający do 16x dla nagrywanych). Wszyscy znają moją opinię na temat nagrywarek DVD LITEONa , ale napędy DVD sa rewelacyjne i bezawaryjne, sprzedałem ich juz troche i wszystkie działają jak nowe, czego o nagrywarkach nie moge powiedziec.
LITEON |
Cytat:
Nie orientujecie sie, czy jakis lepszy bios na sieci moglby poprawic ta marna korekcje bledow lub ewentualnie dodac odczyt danych subkanalowych ? Nie wiem, czy to technicznie wykonalne... |
Witam..
Polecam LiteOn 167T! Przez okres trzech miesięcy użytkowania, nie natrafiłem na ***8222;płytkę***8221; z którą miałby kłopot z odczytem. ( Nagrywarka: DVD\RW: NEC 2500A, CD\RW: TEAC 512EB ). p.s. ***8222;W sieci***8221; dostępny jest zmodyfikowany frimware (czyniący go jeszcze bardziej atrakcyjnym :) ). |
heh... dzis kupilem Ausa e616p2 z tych samych wzgledow co Bryku28 i jestem totalnie rozczarowany.
Moj Nec 3500A lepiej czyta zasyfione, porysowane plyty. Jednym slowem, wywalilem 100 w bloto :-/ |
Też bym postawił na LiteOn'a
|
Liteon
... And The Beat Goes On! :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:44. |