![]() |
Nagrane pliki - nie widać?
Witam,
nagrałem płytke z kilkoma plikami. Po kilku dniach próbowałem ja odczytac i po otworzeniu okna nie widać zadnych plików. Kiedy sprawdzam pojemnośc płytki to jest tylko kilka MB wolnego wiec wyglada, ze jest nagrane. Czy jest jakaś szansa aby odczytac ta płytke albo chociaz sprawdzic dokładnie jej zawartość? Plytka to Platinium. Kuba |
Chyba mamy podobny problem, tyle ze u mnie nie widac juz od samego poczatku.
|
Witam. Mam dokładnie taki sam poroblem. Wypaliłem kilkanaście mp3 z kompa kuzyna (na CD-R). On ma XP, ja również. Użyłem wbudowanego w XP mechanizmu wypalania. Kiedy w domu chciałem posłuchać owych mp3, to po wejściu na krążek okazało się, że nie ma na nim żadnych plików! Ale wyświetla, że zajęte miejsce na dysku CD to 400MB, wolne tyle samoMB. Co to może być? :ysz:
|
A może Wy nagrywaliście pakietowo a na drugim kompie nie ma odpowiedniego oprogramowania?
|
Widac nikt nie może pomóc.
|
w celu odczytania plikow plytke potraktowac programem do odzyskiwania danych w stylu easy cd recovery lub sprobowac zamontowac sesje np ultraiso jesli to problem blednego zamkniecia sesji przy plycie multisesyjnej
a zeby sie takie zeczy nie powtarzaly - WYLACZYC nagrywania wbudowane w windowsa (bo chyba najwieksi masochisci nawet tego nie uzywaja, a jesli uzywaja to potem zaluja), i zainstalowac jakis normalny program do spawania (np nero, winoncd czy z darmowych xp burner pro, jest tego wiecej, te sa niewatpliwie zasluzenie popularne), a w przypadku multisesji zawsze importowac ostatnia sesje kiedy kontynuujemy dysk |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:27. |