![]() |
Ten smok dziala i to nawet czarno biały ;) Przy zaginaniu zwroccie uwagę ze głowe smoka zaginamy do środka.
|
niestety nie mam. ;)
|
@Ziele masz może więcej takich iluzji. Jeżeli masz to wstaw link proszę !!! przyda więcej iluzji gdy będzie zły humor
|
Stronka fajna :) A smok bardzo ciekawy. Bede musial sobie go zrobic.
|
Mi też na początku nie wychodziło. Ważne jest aby wszystkie ściąnki z których jest zbudowana głowa były mniejwiecej jednakowo oświetlone. Jeśli będzie sie robił cień to odrazu bedzie widać ze to jest wklęsłe i mózgu się nie oszuka. Paczcie na smoka z odległości około 2m. Jeśli dalej nie wychodzi można troche przymnróżyć oczy żeby troszkę niewyraźnie widzieć. Próbujcie dalej... efekt jest niesamowity.
|
Cytat:
|
Wspaniały efekt z tym smoczkiem ale wątpie abym zrobił sobie takiego ;)
Powód: kiedyś próbowałem zrobić kostke z zapałek bez użycia kleju :D ale oczywiście nic mi nie wyszlo :) |
ja zrobiłem go i narazie nie ma żednego efektu albo źle posklejałem-> (mało prawdopodobne) albo mam coś z oczami-> (też mało prawdopodobne). Inni którym to pokazałem też nie dziwnego niewidzą
|
Dzieki, wlasnie drukuje i zaczne za chwilkesklejac, na filmiku byl super efekt ;p
|
Może źle posklejałeś? ;) Zamknij jedno oko i napewno zobaczysz efekt. Jeśli jest odpowiednie oświetlanie to nawet bez zamykania widać doskonale. Na filmie odrazu widac efekt bo nie widzimy wtedy stereoskopowo i mózg łatwiej jest oszukać.
@andrzejj9 było na funiastych ale nie ma juz tego miesięcznika wiec wrzuciłem na moje konto ;) |
Jakos mi to wydrukowane nie dziala :(
|
Ekstra złudzenie
|
kurcze, brak atramentu :|...
musze u kogos innego wydrukowac - a filmik - myslalem, ze to zywy smoczek ;) :haha: :haha: pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Filmik robi wrazenie, jak bede mial tylko troszke tuszu w tonerze to sobie to drukne i posklejam ;). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25. |