![]() |
To chyba trzeba juz indywidualnie z kierownikiem;)
P.S. Wszystko sie da zalatwic;) |
ponieważ czasy studenckie mam już za soba a poszukuję czasowego lokum (dwa miechy) to mam pytanie dodatkowe - czy ktoś kto de facto studentem już nie jest może mieszkac w akademiku? wiem że studenci z innych miast nie maja tego problemu ale jak już mówiłem nie jestem studentem już
|
jak tam imprezowałem to było znośnie, nawet jakieś ploty o internecie słyszałem, ale powiedzmy miałem co innego pod rękami niż komputer.. a i świat wirował - najmilej wspominam Sabinki
mieszkanki wyglądają na wygłodniałe i są bardzo miłe - możesz to wykorzystać i np. nauczyć się gotować - nowe, ciekawe znajomości murowane :) stanowczo odradzam akademiki PW: Ustronie i Alkatraz - imprezy tam są spoko, ale.. mieszkać bym nie chciał, Riviera ma bardzo dobre warunki, ale jest droga |
akademiki sgh
witam
mam takie pytanie - czy ktoś wie jakie tam panuja warunki?? musze pomieszkać w stolycy przez dwa miechy i cenowo i lokalizacyjnie wydaje mi się to na chwile obecną najlepszym rozwiązaniem - tylko właśnie czy warunki są ok czy raczej nie?? pozdrawiam, marcin |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48. |