![]() |
Teścik
:offtopic:
Test. Sorry za posfucker'stwo. Za chwilę będzie można to wywalić. Musiałem się obejrzeć w poście. ;) Tweak'a wywaliło w powietrze, to się nieco nudzę. :welcom: wszystkich |
:)
Również witam :) |
oo witamy, przyda sie modder/spec od kompow na naszym forum -czesto ostatnio na tweaku przebywalem bo wlasnie jestem w trakcie skladania swojego WC :)
Witamy Serdecznie! pozdro ;) |
Witam krajana :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Lubię holenderskie plenery. :mruga: Wszystkich wiatraczków będzie z 16 sztuk w mojej maszynce. I więcej już mi się nie mieści. A miałem jeszcze kilka pomysłów. |
Witamy :)
Możesz powiedzieć co się stało z tweakiem, bo dziś zobaczyłem, że cos padło (czyżby hacked?? ) |
Baza się nieco posypała. Teraz leci konwersja do nowszej wersji phpBB.
Ostatnio już się prawie nie dało czytać, nie mówiąc już o moderowaniu. Aż doopło dokumentnie i nastała wiekopomna chwila: new version phpBB. Ruszy jutro, albo pojutrze. Jak wszysko pójdzie dobrze, na co mam nadzieję. |
Cytat:
|
Witamy...
|
Cytat:
|
Cytat:
a najlepiej vB... nie mozecie zrobic skladki na licencje? koszty w granicach 600zl - nie tak duzo, a wiele ludzi [czyt. maniakow z forum] zaplaciloby z 10zl - AFAIR, na forum jest zarejestrowanych 20.000 userow ? :-)... nawet kazdy po 1zl i by starczylo... i ile kaski by zostalo! :D pozdro ;) -edit- kazdy by zaplacil 4gr [20 000 userow] i by bylo 800zl - starczy spokojnie :D |
Cytat:
Witamy na Forum CDRinfo.pl :piwo: |
Mi też brakuje Tweaka :) lubię sobie czasem poczytać o sprzęcie itp
|
Cytat:
Przejrzyj sobie listę użytkowników na CDRIinfo. Większość nie napisało nawet jednego post'u. Zresztą było to u nas poruszane. Niestety gro użytkowników uważa, że płacenie za uczestnictwo w forum jest nie bałdzo. Dochodzą też kwestie organizacyjne (formy płatności), podatkowe itd. Teoretycznie wygląda to fajnie, ale znaczna część zebranej kasy po prostu rozpłynie się. I na wydatki zostanie niewiele. Cytat:
BTW, a informacje brałeś z Tweak'a, czy z Infojamy? Bo na Infojamie też chyba marudziłem o Off2k. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |