![]() |
Pomocy!!!
Siemanko!
Czy ktoś z was gra w Americas Army:Operation? mam nadzieje że tak i mi pomoże! no więc tak po zainstalowaniu AAO trzeba wgrać patcha 2.0.0 to 2.1.0 i tak robię, ale na 62%(albo jakoś tak) występuje mi błąd. Ale najlepsze jest to że nie wiem o co chodzi bo za dobrze to nie znam angielskiego. I AAO miałem już kiedyś zainstalowane a teraz nie chce działać? co mam robić! HELP ME !!! :sciana: |
|
hehe.... ściągnij może fulla już w wersji 2.1
czyli tylko marne ~700MB ps. u mnie ten patch instaluje sie bez problemu, może właśnie go masz skopanego, sugeruje ściągnać go z innej lokalizacji -edit- a może miejsca za mało? bo z tego co pamiętam to podczas instalacji patcha ładnie on go zabiera tymczasowo |
no więc tak:
Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match. i to tyle! |
może masz racje Y@nkee_PL!! :D
|
i co Bartez wiesz co to znaczy??
|
1) masz opcje 'edytuj', nie wal nigdy kilku postów pod rząd
2) tłumaczenie: Nie znaleziono starego pliku. Jednak znaleziono plik o tej samej nazwie. Nie dokonano żadnych uaktualnień, ponieważ zawartość plików nie pasuje. instaluj na nowo AAO 2.0 i potem jeszcze raz patcha 2.0 > 2.1 |
Dzienki wielkie! Y@nkee_PL :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:45. |